ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμυντικός εξ Αργεντινής

Αμυντικός εξ Αργεντινής
Αλάγες

Ο αργεντίνικος Τύπος αναφέρει ότι οι "πράσινοι" ενδιαφέρονται για τον αμυντικό Αγουστίν Αλάγες

Πρόκειται για έναν 28χρονο κεντρικό αμυντικό (γεννήθηκε στις 22/7/1978) με ύψος 1.89μ. και με σημαντική καριέρα στην Εστουντιάντες, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από την Κίλμες.

Η "Ελ Ντία" γράφει " οι Έλληνες έρχονται για τον Αλάγες. Ο Παναθηναϊκός ήδη ξεκίνησε τις επαφές μέσω εκπροσώπου του και προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον παίκτη της Εστουδιάντες. Λέγεται ο "Έλ Φλάκο" (το παρατσούκλι του) έχει αρχίσει να μαζεύει πληροφορίες από κόσμο που ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον Παναθηναϊκό ήδη παίζει ο πρώην παίκτης της Χιμνάσια, "Τσιρόλα" Ρομέρο. Ο Αλάγες δεν καίγεται να φύγει από την Εστουδιάντες, αλλά αν η πρόταση είναι καλή...".


Την συγκεκριμένη είδηση ανάφερε και η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής, η "Όλε" που γράφει " οι προτάσεις είναι καλές για τους παίκτες της Εστουδιάντες. Η καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα έχει κινήσει το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Οι δύο τελευταίοι που μπήκαν στη λίστα είναι ο Ορτίθ και ο Αλάγες. Τον πρώτο τον θέλει η Σάντος Λαγούνα, ενώ για τον Αλάγες ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός".


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ