ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟ-Καλαμαριά 3-2

ΠΑΟ-Καλαμαριά 3-2
Παναθηναικος, πανηγυρικο, Σαλπιγγιδης, Παπαδοπουλος

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 του Απόλλωνα Καλαμαριάς και παρέμεινε σε απόσταση βολής απο την κορυφή

Ο αρχηγός των "πράσινων" έδειξε να "εδραιώνει" στο 81’ την νίκη των γηπεδούχων με το έκτο του προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά οι "ροσονέρι" στο 89΄με τον Καραλιόπουλο μείωσαν σε 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις διαμαρτύρονται γι' ανατροπή του Ουέλινγκτον απο τον Εμπέντε. Με τον "Τζίγγερ" τα είχαν οι "πράσινοι" οπαδοί κατά διαστήματα…
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα (65’ Νίλσον), Σέριτς, Μόρις, Γκούμας, Μπόβιο, Τζιόλης, Ιβανσιτς (70’ Θεοδωρίδης), Βίκτορ (84’ Μάντζιος), Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Μ. Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Κόλτσης, Καραμανλής (46’ Σαμουηλίδης), Βέλα Τζούνιορ, Χαλαουανί (78’ Γαϊδαρτζής), Καραλιόπουλος, Ουέλινγκτον, Κρασσάς (60’ Πόπαρα), Σαρακατσάνος, Μπούσι.

Διαιτητής: Ζανετίδης Κ. (Κόττορος Γ., Παπαδάκης Ε.)
Τέταρτος Διαιτητής: Μαζαράκος Η.
Κίτρινες: Παπαδόπουλος / Καραλιόπουλος, Κρασσάς, Βέλα Τζούνιορ
td> Με μια ματιά
Με την επιστροφή του Αντονι Σέριτς στο αριστερό άκρο (αντί του Δάρλα) μετά την τιμωρία του και την επιστροφή του Αντρεας Ιβανσιτς στο βασικό σχήμα στην θέση του τιμωρημένου Σεμπαστιάν Ρομέρο, ο Βίκτορ Μουνιόθ άλλαξε πλευρά τον Βίκτορ Σάντσεθ με τον Αυστριακό μέσο.

Ο Μάκης Κατσαβάκης από την πλευρά του γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που είχε η ομάδα του και παρά τις πολλές απουσίες προτίμησε το 4-3-3 με τους Κρασσά, Μπούσι και Ουέλιγκτον να είναι οι επιλογές της επιθετικής γραμμής των "ροσονέρι", δείχνοντας την διάθεση ότι η ομάδα του δεν θα "κλειστεί" πίσω.

Ο απόλυτος… αιφνιδιασμός ήταν γεγονός τρία λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα για παίκτες και οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, όταν σε μια βαθιά μπαλιά του Καραμανλή ο Βύντρα που ήταν τελευταίος παίκτης στην άμυνα του "τριφυλλιού" έχασε τον έλεγχο της μπάλας, ο Ουέλιγκτον σούταρε δυνατά από το ύψος του πέναλτι, ο Εμπεντε απέκρουσε και ο αφύλακτος Μπούσι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καμερουνέζου πορτιέρο, που είχε να δεχθεί γκολ για 543’ λεπτά (6 ματς).

Το γκολ αυτό… άλλαξε άρδην την εικόνα του ματς καθώς οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν την εδαφική υπεροχή της μπάλας ωστόσο ο τρόπος ανάπτυξης και οι αγχωμένες επιλογές τους δεν έδειχναν ικανά να διασπάσουν την πολύ καλά στημένη αντίπαλη άμυνα. Οι παίκτες του Μουνιόθ, με μια κεφαλιά του Μόρις και ένα σουτ του Βίκτορ χωρίς καλές προϋποθέσεις εκατέρωθεν δεν μπόρεσαν στα πρώτα 20 λεπτά να απειλήσουν.

Οι λιγοστές αλλά πάντα επικίνδυνες επιθετικές προσπάθειες των "Ποντίων" σε συνάρτηση με τα λάθη στην μεσαία γραμμή για τους γηπεδούχους ανάγκασαν τους περίπου 13.000 οπαδούς του συλλόγου να αρχίσουν τα "σφυρίγματα" προκειμένου να αφυπνίσουν τους παίκτες του "τριφυλλιού", λίγο μετά την συμπλήρωση του ημίωρου.

Σε εκείνο το λεπτό (34’) ο Βίκτορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά ο Κόβατς βρίσκονταν σε σωστή θέση απομακρύνοντας έστω και δύσκολα σε κόρνερ, το φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα.

Όπως οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά… έτσι και οι 'πράσινοι" χρειάστηκαν ένα δίλεπτο για να φέρουν τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι. Ηταν το 42’, όταν ο Βίκτορ εκτέλεσε κόρνερ και στο δεύτερο δοκάρι ο Μόρις με καφαλιά πάσα βρήκε μέσα στην μικρή περιοχή τον Σαλπιγγίδη όπου με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 πετυχαίνοντας το όγδοο γκολ στο πρωτάθλημα.

Η ισοφάριση… έδωσε "φτερά" προφανώς στους παίκτες του Μουνιόθ που ένα λεπτό αργότερα (στην επόμενη επίθεση από την σέντρα των φιλοξενούμενων) και πάλι με τον Βίκτορ να κάνει την σέντρα ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Κόβατς και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν έξαλλα το προβάδισμα της ομάδας τους, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα με το σύνθημα… "ΠΑΟ, γερά πρωτάθλημα ξανά".

Στην επανάληψη, αγωνιστικά ο Μάκης Κατσαβάκης ξεκίνησε με μια αλλαγή το παιχνίδι αφού την θέση του Δημήτρη Καραμανλή πήρε ο Νίκος Σαμουηλίδης ενισχύοντας το δεξί άκρο της άμυνας του Απόλλωνα.

Αλλαγή για τους "πράσινους" δεν υπήρξε από πλευράς Μουνιόθ… αλλά οπαδών. Οι "φανατικοί" φίλοι του συλλόγου που στο πρώτο μέρος κάθισαν στις θύρες 2,4 του πάνω διαζώματος, μετά την απόφαση της διοίκησης, ξαναβρέθηκαν κάτω στην θύρα 3 ενώ για μια φορά μια "μάζα" από αυτούς αναφέρθηκαν και κατά του κ. Βαρδινογιάννη πριν ξεκινήσουν τον χορό συνθημάτων υπέρ της ομάδας τους και της Θύρας 13.

Στο παιχνίδι, οι "πράσινοι" έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό των πρώτων λεπτών στο παιχνίδι, αφού εκτός από την εδαφική υπεροχή απείλησαν πρώτοι την αντίπαλη άμυνα, με ένα δυνατό σουτ του Βίκτορ στο 52’ που προσπάθησε να νικήσει τον Κόβατς που ήταν εκτός θέσης.

Με την συμπλήρωση περίπου του πρώτου 20λεπτου οι δύο τεχνικοί έκαναν από μια διορθωτική κίνηση στο σχήμα με τις αλλαγές των Πόπαρα (60’) αντί του Κρασσά για την Καλαμαριά και του Νίλσον (65’) αντί του Βύντρα για τους "πράσινους".

Ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει με τους γηπεδούχους ωστόσο να διατηρούν τον έλεγχο του αγώνα αλλά να μην μπορούν κα πάλι να πετύχουν κάτι περισσότερο δημιουργικά, διατηρώντας το 2-1 υπέρ τους. Ο 49χρονος τεχνικός των "πράσινων" θέλοντας να τονίσει ακόμα περισσότερο την ενδεκάδα του "έριξε" στο ματς τον Θεοδωρίδη αντί του μέτριου Ιβανσιτς.

Οι όποιες αμφισβητήσεις… για το 2-1 πήραν τέλος στο 81’ , όταν μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, ο Κόβατς δεν μπόρεσε να σταματήσει με το ένα χέρι την μπάλα που του έφυγε και ο Παπαδόπουλος από κοντά (και πλάγια) με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 3-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, με τον διεθνή επιθετικό να σημειώνει το έκτο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Λίγο πριν το τέλος του ματς ο Μάντζιος στην τελευταία αλλαγή του "τριφυλλιού" αντικατέστησε τον Βίκτορ Σάντσεθ που γνώρισε την αποθέωση του κόσμου πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Οι Καλαμαριώτες όμως δεν έδειχναν διατεθειμένοι να αφήσουν το ματς να τελειώσει νωρίς. Ετσι, το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Καραλιόπουλος με προβολή σε φάουλ του Ουέλιγκτον. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι όταν ο Εμπεντε προσπάθησε να προλάβει τον Ουέλινγκτον που φάνηκε να του "τσιμπάει" την μπάλα αλλά μετά την σύγκρουσή τους στον αέρα, έπεσαν κάτω με τον πάγκο των "Πόντιων" να μπαίνει σχεδόν στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενοι στον κ. Ζανετίδη.
td> Συνέντευξη Τύπου
Κατσαβακης: "Ήρθαμε με πάρα πολλά προβλήματα, όμως πληρώσαμε τρία λάθη δικά μας και ένα του διαιτητή για να φθάσουμε στην ήττα. Είχαμε πίστη και θάρρος όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός οτι κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Θα ξαναπώ οτι πρέπει ν' αρχίσουν να δείχνουν σεβασμό στην Καλαμαριά, δεν είναι δυνατόν κάθε εβδομάδα να έχουμε παράπονα απο την διαιτησία. Έχουμε ελλείψεις, όμως συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και ελπίζουμε απο εδώ και πέρα να τα πάμε καλύτερα. Πάντως μετά απο αυτόν τον αγώνα δεν μπορούμε να μην νιώθουμε αδικημένοι".

Μουνιόθ: "Θέλαμε να παίξουμε καλά, όμως απο την αρχή είδαμε οτι η Καλαμαριά είχε πολύ καλές τοποθετήσεις και δυσκολευθήκαμε αρκετά. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν μπορέσαμε ν' αποκτήσουμε τον έλεγχο του αγώνα και τα γκολ προήλθαν απο δυο ατομικές προσπάθειες περισσότερο, παρά απο οργανωμένες επιθέσεις.

Στο ημίχρονο μίλησα στους παίκτες, με αποτέλεσμα να παρουσιάστουμε βελτιωμένοι και στα πρώτα 20-25 λεπτά να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Η Καλαμαριά συνέχισε να προσπαθεί σε αυτό το διάστημα. Όταν πετύχαμε το τρίτο γκολ δείξαμε οτι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, ωστόσο εκεί ήρθε το γκολ της Καλαμαριάς χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικοί κίνδυνοι για την εστία μας και τελικά όλα τελείωσαν με μια φάση που προσωπικά δεν την έχω παρακολουθήσει.

Δεν έχω παράπονο απο τους παίκτες, απλώς υπάρχουν κάποιοι αγώνες που δεν μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου, οι παίκτες μου ακολούθησαν τις εντολές, όμως η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαμε. Δεν μπορώ να πω οτι ήταν καλός αυτός ο αγώνας, γιατί θέλω να προσφέρω θέαμα στους οπαδούς. Όλη αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, δεν είμαι ικανοποιημένος απο τον τρόπο που παίξαμε, αλλά η νίκη που πετύχαμε είναι πολύ σημαντική.

Δουλεύουμε συνολικά και προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να λειτουργούμε, αυτό που θέλαμε ήταν να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι. Αξίζουμε τη νίκη που πήραμε, όμως δεν είχαμε καλή απόδοση".







Ίβανσιτς: "Ήταν πολύ σημαντικό οτι κερδίσαμε το ματς, δεν κάναμε καλή αρχή γιατί δεν είχαμε συγκέντρωση, όπως σε άλλους αγώνες. Κάποιοι πίστευαν οτι θα κερδίζαμε 5-0 αλλά δεν ήταν έτσι. Μετά το πρώτο γκολ, αλλάξαμε και κάναμε ένα καλό ημίχρονο και είναι σημαντικό οτι πετύχαμε δυο γκολ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε δυο γκολ σε έναν αγώνα μετά απο καιρό, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τι έφταιξε. Το θέμα είναι οτι παραμείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Η Καλαμαριά είναι μια επικίδνυνη ομάδα με αρκετές δυνατότητες που τις έδειξε, εμείς όμως θέλαμε τη νίκη και την πήραμε".

Μπούσι: "Ήταν 100% πέναλτι όπως μου ειπε στ' αποδύτηρια ο Ουέλινγκτον, ήταν η ίδια φάση όπως στον αγώνα με τον Ιωνικό. Αν ήταν στα πρώτα λεπτά θα το έδινε. Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μεγάλοι παίκτες, αλλά μόνο δυο μεγάλες φανέλες αυτές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, για 90 λεπτά είδατε οτι είμαστε καλύτεροι απο τον Παναθηναϊκό. Παίζαμε για να πάρουμε τη νίκη, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Λείπει η εμπειρία σε μερικούς παίκτες. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο UEFA".

Βέλα Τζούνιορ: "Δυστυχώς δεν μας έδωσαν άλλο ένα πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Παλέψαμε, προσπαθήσαμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας,αλλά είχαμε αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Ατρόμητο".

Ουέλινγκτον: "Ήταν πέναλτι στην φάση με τον Εμπέντε, όμως επειδή είμαστε μικρή ομάδα δεν μας το έδωσε ο διαιτητής".
td> Όλα τα λεφτά...
Η εξέδρα των "πράσινων" οπαδών που ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που άλλαξε θέση δεν σταμάτησε να φωνάζει υπέρ των παικτών του Μουνιόθ, δίνοντας ένα όμορφο και διαφορετικό "χρώμα" στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, γιορτάζοντας (αυτό που έκαναν και μια μέρα νωρίτερα στην Λεωφόρο) και μπροστά στους παίκτες του Παναθηναϊκού τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Θύρας "13'.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το λάθος του Βύντρα στο 0-1… που ευτυχώς δεν στοίχησε για τους "πράσινους' αλλά μόνο για τον Εμπεντε που κρατούσε για 540’ λεπτά ανέπαφη την εστία του. Ο αμυντικός των "πράσινων" μπορεί να είχε προβλήματα με το μαρκάρισμα του Ουέλιγκτον, όμως σε δύο στιγμές στο 0-1 γλύτωσε την ομάδα του σε δύσκολες στιγμές με προβολή. Ο διεθνής αμυντικός αντικαταστήθηκε από τον Νίλσον στο 65’.
td> To Live του αγώνα...
90+6' Λήξη αγώνα.

90+2' Ο Ουέλινγκτον βγήκε στην "πλάτη" της άμυνας του Παναθηναϊκού και προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, ο Εμπέντε στην έξοδο του δεν πέτυχε την μπάλα και οι δυο παίκτες σωριάστηκαν στο έδαφος, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

90' Τρία λεπτά ο επιπλέον χρόνος.

89' Γκολ...3-2!!! Ο Ουέλινγκτον εκτέλεσε φάουλ απο τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Καραλιόπουλος απο κοντινή απόσταση μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

84' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μάντζιος στην θέση του Βίκτορ. Ο Ισπανός μέσος ζήτησε άδεια και έφυγε για τ' αποδυτήρια.

81' Γκολ...3-1!!! Ο Σαλπιγγίδης βγήκε απο τα δεξιά και έκανε την σέντρα, ο Κόβατς έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Παπαδόπουλος μπροστά στην κενή εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

80' Ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε απο τα δεξιά ν' αλλάξει το παιχνίδι στ' αριστερά, όμως ο Θεοδωρίδης δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά...

78' Αλλαγή για την Καλαμαριά. Ο Γαϊδαρτζής στην θέση του Χαλαουάνι.

76' Ο Μπόβιο προσπάθησε ν' αλλάξει παιχνίδι στα δεξιά για τον Βίκτορ, όμως η πάσα ήταν πολύ δυνατή και κατέληξε πλάγιο...

74' Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο για μαρκάρισμα στον Σαμουηλίδη.

71' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Θεοδωρίδης στην θέση του Ίβανσιτς.

65' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίλσον στην θέση του Βύντρα.

61' Ο Μπούσι είδε εκτός θέσης τον Εμπέντε και προσπάθησε να τον πλασάρει απο μακρινή απόσταση, όμως η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία του Παναθηναϊκού.

60' Αλλαγή για την Καλαμαριά. Ο Πόπαρα στην θέση του Κρασσά.

58' Με εξαίρεση τομακρινό σουτ του Βίκτορ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο μέχρι τώρα, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας.

55' Κίτρινη κάρτα στον Βέλα Τζούνιορ για μαρκάρισμα στον Σέριτς.

54' Κίτρινη κάρτα στον Κρασσά για μαρκάρισμα στον Τζιόλη.

52' Πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κόβατς έκανε λάθος μεταβίβαση με τα χέρια, ο Τζιόλης τροφοδότησε τον Βίκτορ και εκείνος έκανε μακρινό σουτ (ήταν εκτός θέσης ο τερματοφύλακας της Καλαμαριάς), όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

46' Αλλαγή για την Καλαμαριά. Ο Σαμουηλίδης στην θέση του Καραμανλή.

46' Έναρξη β' ημιχρόνου με την Καλαμαριά στη σέντρα.

* Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατέβηκαν απο το πάνω διάζωμα και μπήκαν στην θύρα που ήταν στους προηγούμενους αγώνες, πίσω απο την μια εστία.

45+2' Λήξη α' ημιχρόνου.

45+1' Ο Μπούσι βγήκε στην "πλάτη" της άμυνας του Παναθηναϊκού, όμως αντί να σουτάρει προσπάθησε ν' αποφύγει τον Βύντρα, με αποτέλεσμα ο δεξιός μπακ του "τριφυλλιού" να προλάβει και να παραχωρησει κόρνερ.

45' Δυο λεπτά ο επιπλεόν χρόνος.

43' Γκολ...2-1!!! Ο Βίκτορ βρήκε χώρο και έκανε σέντρα απο τα δεξιά για τον Παπαδόπουλο που με κεφαλιά νίκησε τον Κόβατς και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς...

42' Γκολ...1-1!!! Ο Βίκτορ εκτέλεσε κόρνερ απο τ' αριστερά, ο Μόρις έκανε την κεφαλιά και ο Σαλπιγγίδης απο κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

39' Ο Ουέλινγκτον έκανε μια καταπληκτική ντρίμπλα στον Βύντρα και βγήκε στην αντεπίθεση, όμως η κάθετη πάσα για τον Μπούσι δεν είχε αποτέλεσμα, αφού ο Αλβανός επιθετικός δεν έκανε κίνηση στον κενό χώρο...

34' Ο Βίκτορ εκτέλεσε φάουλ απο τα δεξιά, όμως ο Κόβατς ήταν σε ετοιμότητα και παραχώρησε κόρνερ.

33' Κίτρινη κάρτα στον Καραλιόπουλο για μαρκάρισμα στον Βίκτορ.

30' Ο Μπόβιο εκτέλεσε φάουλ απο μακρινή απόσταση, όμως ο Κόβατς δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε με άνεση την μπάλα.

26' Ο Βύντρα βρήκε χώρο και έκανε την σέντρα απο τα δεξιά, όμως ο Κόβατς βγήκε μπροστά απο τον Σαλπιγγίδη και μπλόκαρε την μπάλα.

24' Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί ν' ανεβάσει ρυθμό και να διασπάσει τη πολυπρόσωπη άμυνα της Καλαμαριάς, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα...

18' Ο Μπόβιο εκτέλεσε φάουλ, ο Μόρις με κεφαλιά έστειλε την μπάλα παράλληλα με την εστία του Κόβατς, όμως το σουτ του Γκούμα πέρασε μακριά απο την εστία της Καλαμαριάς.

13' Ο Ουέλινγκτον έκανε την σέντρα απο τ' αριστερά προς τα δεξιά για τον Καραμανλή που επιχείρησε κάτι σαν σουτ, όμως οι παίκτες του Παναθηναϊκού απομάκρυναν την μπάλα...

11' Ο Βίκτορ προωθήθηκε απο τα δεξιά και έκανε την σέντρα, όμως ο Καραμανλής παραχώρησε κόρνερ μπροστά απο τον Σαλπιγγίδη.

09' Ο Βίκτορ εκτέλεσε φάουλ απο τα δεξιά, ο Γκούμας πήρε την κεφαλιά, όμως έκανε επιθετικό φάουλ και η φάση τελείωσε εκεί...

05' Ο Ίβανσιτς εκτέλεσε φάουλ απο τ' αριστερά, ο Μόρις όμως δεν έκανε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και η μπάλα πέρασε μακριά απο την εστία του Κόβατς.

03' Γκολ...0-1!!! Λάθος εκτίμηση απο τον Βύντρα που έχασε την μπάλα, ο Ουέλινγκτον έκανε το σουτ απο το ύψος της περιοχής, ο Εμπέντε απομάκρυνε αρχικά, όμως ο Μπούσι πρόλαβε και με προβολή έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

01' Έναρξη αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην σέντρα.

Συνθέσεις
Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ):
Εμπέντε, Βύντρα, Γκούμας, Μόρις, Σέριτς, Μπόβιο, Τζιόλης, Βίκτορ, Ίβανσιτς. Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Απ. Καλαμαριάς (Μ. Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Κόλτσης, Καραμανλής, Ουέλινγκτον, Χαλαουανί, Καραλιόπουλος, Σαρακατσάνος, Μπούσι, Βέλα Τζούνιορ, Κρασσάς.

Διαιτητής: Κ. Ζανετίδης (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Γ. Κόττορος (Δωδ/νήσου), Παπαδάκης Ε. (Λασιθίου)
Τέταρτος: Μαζαράκος Η. (Άρτας)

Μικρά-μικρά απο το ΟΑΚΑ

18.46: Στα μάτριξ του γηπέδου προβάλλεται βίντεο στην μνήμη του Φέρεντς Πούσκας και οι οπαδοί του "τριφυλλιού" ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Βίκτορ Μουνιόθ έκατσε στον αγωνιστικό χώρο και παρακολούθησε το αφιέρωμα...

18.30: Είναι η σειρά των παικτών του Παναθηναϊκού για να βγουν για προθέρμανση και γίνονται δεκτοί με χειροκροτήματα απο τους λιγοστούς οπαδούς που είναι στις εξέδρες.

18.21: Οι παίκτες της Καλαμαριάς βγήκαν για προθέρμανση.

18.15: Εμπέντε και Γκαλίνοβιτς βγήκαν για προθέρμανση.

18.13: Χωρίς καμία έκπληξη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Εμπέντε, Βύντρα, Σέριτς, Γκούμας, Μόρις, Μπόβιο, Τζιόλης, Βίκτορ, Ίβανσιτς, Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης.

18.12: Είναι η σειρά του διατητή και των βοηθών του να βγουν για προθέρμανση.

18.05: Οι τερματοφύλακες της Καλαμαριάς βγήκαν για προθέρμανση.

17.52: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ελάχιστοι οπαδοί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ μέχρι τώρα.

17.26: Αρχίζουν να συγκεντρώνονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Για πρώτη φορά φέτος θα είναι στο πάνω διάζωμα, στις Θύρες 2 & 4.

17.19: Η αποστολή της Καλαμαριάς μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, για την καθιερωμένη "βόλτα"...

17.10: Ο Παναθηναϊκός έχει το"πάνω χέρι" στην παράδοση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αφού σε 18 εντός έδρας αγώνες, έχει 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

17.07: Μόλις μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

17.05: "Ο Πανθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και σίγουρα είναι ένα σημαντικό πράγμα που συνέβη στην ζωή μου και την καριέρα μου. Ελπίζω οτι θα βοηθήσω στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου την ομάδα" δηλώνει ο Ρικάρντο Μπόβιο στο πρόγραμμα του αγώνα, ενώ σχετικά με το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό όνειρο του τονίζει οτι είναι η συμμετοχή του στην τελική φάση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

17.00: Στην στήλη "Πράσινες Αξίες" στο πρόγραμμα του αγώνα με την Καλαμαριά υπάρχει αφιέρωμα στον Φέρεντς Πούσκας, που έφυγε απο την ζωή στις 17 Νοεμβρίου.































































































































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ