ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στόχος το 5Χ5

Στόχος το 5Χ5
Αντονσον

Ο Βίκτορ Μουνιόθ δεν υπολογίζει τον Μίκαελ Άντονσον για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα απο τη νίκη

Ο Βίκτορ Μουνιόθ είχε την δυνατότητα να προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι "πράσινοι" δεν είχαν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις στο Κύπελλο UEFA, με αποτέλεσμα να σκέφτονται μόνο την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς όπου θέλουν να συνεχίσουν το σερί νικών που έχουν σε όλες τις διοργανώσεις (7 συνεχόμενες μέχρι τώρα).

Οι παίκτες του "τριφυλλιού" ξέρουν οτι έτσι όπως είναι η βαθμολογία δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα απο τη νίκη, αφού την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οποιοδήποτε "στραβοπάτημα" στοιχίζει ακριβά. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο, αφού για πρώτη φορά ο Παναθηναικός "ξέφυγε" απο το 1-0, ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον οτι απο αγώνα σε αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός περνάει τα στοιχεία που θέλει στην ομάδα.

Ωστόσο, επειδή έχει παρατηρήσει οτι τις τελευταίες μέρες υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός στην Παιανία, έχει φροντίσει να τονίσει στους παίκτες οτι δεν πρόκειται για μια εύκολη αναμέτρηση και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να φθάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός αποστολής ο Άντονσον
Στο αγωνιστικό μέρος, οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους, ωστόσο προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Άντονσον που οδήγησε στον αποκλεισμό του απο την αποστολή. Ο Σουηδός αμυντικός αποχώρησε απο το πρόγραμμα λόγω προβλήματος στο πέλμα, με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός να μην τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Εκτός όμως απο τον Άντονσον, εκτός αποστολής έμεινε και ο Σεμπαστιάν Ρομέρο που είναι τιμωρημένος, καθώς και οι Γκονζάλες, Κώτσιος και Τζόρβας, με τους δυο πρώτους να συνεχίζουν τ' ατομικά τους προγράμματα. Στην τελευταία προπόνηση, οι "πράσινοι" έκαναν ταχύτητες και ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα και αξιοποίηση των "στημένων" φάσεων.

Στο αρχικό σχήμα Σέριτς, Ίβανσιτς
Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Βίκτορ Μουνιόθ στην αναμέτρηση με την Καλαμαριά δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, αφού ο Αντρέας Ίβανσιτς θ' αντικαταστήσει τον Σεμπαστιάν Ρομέρο, ενώ ο Άντονι Σέριτς θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Φίλιππου Δάρλα.

Απο εκεί και πέρα ο Εμπέντε θα είναι κάτω απο τα δοκάρια, Βύντρα και Σέριτς θα είναι στ' άκρα της άμυνας, με τους Μόρις και Γκούμα ν' αποτελούν το κεντρικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπόβιο και Τζιόλης με τους Βίκτορ και Ίβανσιτς στις "πτέρυγες" με τους Παπαδόπουλο και Σαλπιγγίδη ν' αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Πλήθος κόσμου στην γιορτή της "Θύρας 13"
Η "Θύρα 13" πραγματοποίησε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την γιορτή της, για τα 40 χρόνια απο την ίδρυση της και χιλιάδες οπαδών του Παναθηναϊκού έδωσαν βροντερό παρών. Είναι χαρακτηριστικό οτι εκτός απο την Θύρα 13, άνοιξε και η 14 γιατί ήταν πολύ μεγάλος ο όγκος του κόσμου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν αρκετοί παράγοντες του "τριφυλλιού", όπως οι κ.κ. Γιαννακόπουλος Π, Σταθοκωστόπουλος και Κίτσιος που χαιρέτησαν μέσω μικροφώνου τους οπαδούς της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί οτι προβλήθηκαν βίντεο με χορογραφίες και εκδρομές των οπαδών της ομάδας, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους οπαδούς της ομάδας που έχουν πεθάνει.

Παράλληλα, υπήρχαν ευχαριστίες προς τα ιδρυτικά μέλη της "Θύρας 13" αλλά και για τους οργανωμένους οπαδούς των Ρόμα, Ρεάλ και Ραπίντ Βιέννης, με τους οποίους υπάρχει αδελφοποίηση.




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ