ΑΕΚ

Αισιόδοξος ο Ίβιτς

Αισιόδοξος ο Ίβιτς
ΙΒΙΤΣ

Ο Βλάνταν Ίβιτς εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ΑΕΚ μπορεί να περάσει στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ

Πάντως, ο Ίβιτς είναι απίθανο να αγωνιστεί κόντρα στους "ροσονέρι" την επόμενη Τρίτη (21/11), αν και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από την θλάση που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιλ (17/10) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Υπάρχει περίπτωση να γυρίσεις στην Παρτιζάν;
" Προς το παρόν, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ για έναν ακόμα χρόνο. Όταν τελειώσει, θα δούμε αν θα μείνω στην Αθήνα ή αν θα αλλάξω ομάδα. Τώρα δεν παίζω, αφού είμαι τραυματίας. Χτύπησα στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ. Όλα πήγαιναν σούπερ, είχα σκοράρει, αλλά τραυματίστηκα. Δεν ανησυχώ, όμως. Μου είχε συμβεί και στην Παρτιζάν. Νομίζω ότι σε μία εβδομάδα θα είμαι έτοιμος".

-Περίμενες να έχει τόσο άσχημη πορεία η Παρτιζάν;
" Δεν περίμενα αυτή την κατάσταση. Αλήθεια, δεν πίστευα ότι η Παρτιζάν είχε φτάσει να είναι πέντε ματς δίχως νίκη, όπως συνέβη πριν από δύο εβδομάδες. Πάντως, αν και σας φαίνεται δύσκολο, εγώ πιστεύω ότι η Παρτιζάν μπορεί να πάρει τον τίτλο. Αν είναι λίγο τυχερή στο φινάλε, θα τα καταφέρει. Έχει πολλούς νεαρούς παίκτες που είναι το μέλλον της ομάδας, αλλά και του σερβικού ποδοσφαίρου. Τέτοιες καταστάσεις είναι φυσιολογικές στο ποδόσφαιρο".

-Πώς πάει ο Ντελίμπασιτς; Δεν έχει παίξει στα τελευταία ματς;
" Ήρθε λίγο πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και δεν παίζει, επειδή η ΑΕΚ έχει μόνο 4-5 βασικούς παίκτες. Αυτή είναι η τακτική του προπονητή, Σέρα Φερέρ, ο οποίος κάνει rotation. Κάνει συνεχείς αλλαγές και η ομάδα είναι ξεκούραστη".

-Μπορεί η ΑΕΚ να περάσει στη δεύτερη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ; Την επόμενη εβδομάδα έρχεται η Μίλαν, η οποία -αν και δεν είναι σε καλή φόρμα- έχει περάσει ήδη στον επόμενο γύρο...
" Αν δεν χάσουμε από τη Μίλαν, πιστεύω ότι θα βγούμε δεύτεροι στο γκρουπ. Δεν νομίζω ότι η Μίλαν θα έρθει στην Αθήνα με τη δεύτερη ομάδα. Είναι αλήθεια ότι ο όμιλός μας είναι ένας από τους ευκολότερους. Ακόμα και η Άντερλεχτ, που έχει μόλις δύο βαθμούς, μπορεί να περάσει. Πρακτικά, ο μεταξύ μας αγώνας στις Βρυξέλλες θα κρίνει είτε την πρόκριση στην επόμενη φάση ή την τρίτη θέση στον όμιλο".

-Είσαι σε επαφή με πρώην συμπαίκτες σου από την Παρτιζάν;
" Σχεδόν καθημερινά μιλάω με τον Σάσα Ίλιτς. Είναι ένας από τους πιο κοντινούς μου φίλους".
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ