CHAMPIONS LEAGUE

Αΐντχόφεν-Λίβερπουλ 0-3

Αΐντχόφεν-Λίβερπουλ 0-3
liverpool

Εύκολη νίκη για την Λίβερπουλ που επικράτησε εύκολα επί της Αιντχόφεν στην Ολλανδία με 3-0 και είναι με το ένα πόδι στους "4"

Οι "κόκκινοι" είχαν την απόλυτη κυριαρχια στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 15' έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν την κεφαλιά του Κάραγχερ απέκρουσε ο Γκόμεζ. Η ομάδα του "λιμανιού" τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εκπληκτική κεφαλιά του αρχηγού της, Στίβεν Τζέραρντ στο 27ο λεπτό ύστερα από σέντρα ακριβείας από τα δεξιά του Φίναν.
Απο εκεί και πέρα οι Ολλανδοί όχι μόνο δεν κατάφεραν να αντιδράσουν αλλά παραδόθηκαν στις "άγριες διαθέσεις" των παικτών της Λίβερπουλ. Ο Τζόν Άρνε Ρίισε 5 μόλις λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ύστερα από ασύληπτο σούτ έξω από την περιοχή.

Tον θρίαμβο για τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2005 ολοκλήρωσε ο Πίτερ Κράουτς με κεφαλία μέσα από την περιοχή στο 65ο λεπτό ύστερα από εξαιρετική σέντρα και πάλι του Φίναν. Το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και πλέον ο επαναληπτικός στο Άνφιλντ θα είναι τυπικού χαρακτήρα.

Για ακόμα έναν αγώνα η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα αλλά και τη μεγάλη νίκη-εκδίκηση επί της Άρσεναλ με 4-1 το περασμένο Σάββατο. Από την άλλη οι Ολλανδοί συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις και επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο πως δίχως τους Άλεξ στο κέντρο της άμυνας και τον Αρούνα Κονέ στην επίθεση είναι άλλη ομάδα(προς το κακό φυσικά).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:



Συνθέσεις ομάδων
Αΐντχόφεν:
Γκόμεζ, Κρόμκαμπ(68' Φεχέρ), Σίμονς, Βαΐρίνεν, Κοκού, Μέντεζ(51' Κλάιφερτ), Ντα Κόστα, Κουλίνα, Φαρφάν(46' Σούν Ξιάνκ), Σαλσίδο, Ντιέγκο.
Λίβερπουλ: Ρέινα, Φίναν, Άγκερ, Ρίισε(66' Ζέντεν), Τζέραρντ, Φάμπιο Αουρέλιο(75' Γκονζάλες), Τσάβι Αλόνσο, Κράουτς(85' Πέναντ), Κούιτ, Μασεράνο, Κάραχερ.

Διαιτητής: Μπερτράντ Λαέ(Γαλλία)
Βοηθοί: Κριστιάν Τοΐζό(Γαλλία), Ερίκ Ντανσό(Γαλλία)
Τέταρτος: Στεφάν Λανό(Γαλλία)
Κίτρινες: Κλάιφερτ, Φεχέρ(Αΐντχόφεν)-Μασεράνο,Κούιτ(Λίβερπουλ0
















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ