ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άφησε την Πολωνία ο Μπόρουτς

Άφησε την Πολωνία ο Μπόρουτς
Μπόρουτς

Στη Γλασκόβη επέστρεψε ο Άρτουρ Μπόρουτς, καθώς αποχώρησε από την Πολωνία λίγο πριν από το παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο

Το λάθος του γκολκίπερ της Σέλτικ και της εθνικής Πολωνίας στη αναμέτρηση με την Βόρειο Ιρλανδία κόστισε πολύ στον Μπόρουτς, ο οποίος επέστρεψε στην Γλασκόβη, πριν προλάβει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκότημα της πατρίδας του.
" Φυσικά, ότι συνέβη το περασμένο Σάββατο στην Βόρειο Ιρλανδία επηρέασε όλη την ομάδα, αλλά ειδικότερα τον Άρτουρ Μπόρουτς", δήλωσε ο Μπενάκερ για τον ποδοσφαιριστή του.

" Ο Άρτουρ ήταν πολύ επηρεασμένος φυσικά για αυτό που συνέβη το Σάββατο και οι δύο αποφασίσαμε ότι η καλύτερη απόφαση, ήταν να αφήσει την προετοιμασία και να παέι πίσω στη Γλασκόβη", συμπλήρωσε ο Ολλανδός τεχνικός που είδε την Πολωνία να γνωρίζει την ήττα με 3-2 από τη Βόρειο Ιρλανδία και το λάθος του έμπειρου πορτιέρο να στοιχίζει στον αγώνα.

Μάλιστα, ο Μπενάκερ ήθελε να είναι ξεκάθαρος απέναντι στον Μπόρουτς, καθώς λίγο μετά το παιχνίδι με τους Βορειοϊρλανδούς του ανακοίνωσε ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα της Τετάρτης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: "Σε αυτή την κουβέντα, τον πληροφόρησα, ανοιχτά και ειλικρινά, ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσω στο ματς της Τετάρτης εναντίον του Σαν Μαρίνο".




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ