ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο μέσος "καίει" περισσότερο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αναγκαία η απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού με μέλλον στην ΑΕΚ, αλλά και η περίπτωση της προσθήκης ενός αξιόπιστου μέσου δεν είναι λιγότερο σημαντική. To Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Η περίπλοκη μεταγραφική περίοδος του χειμώνα έχει ανοίξει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα. Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμα μεταγραφή και όπως φαίνεται ό,τι είναι να γίνει θα γίνει από την πρώτη Δευτέρα του 2020 και μετά. Οι ανατροπές στο παρέ - δώσε δεν αποκλείονται άλλα το ρεπορτάζ από τα κεντρικά του Αμαρουσίου αυτό λέει κι αυτό σας μεταφέρουμε.

Είναι αλήθεια πως εδώ και αρκετό καιρό, ο κιτρινόμαυρος οργανισμός έχει πέσει με τα μούτρα στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού. Άλλωστε, η απόκτηση ενός στόπερ με τέτοιες αρετές που θα τον κάνουν ηγέτη της γραμμής αναχαίτισης στο μέλλον είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Είναι όμως στο 100% η ανάγκη της Ένωσης να πάρει αυτή τη στιγμή κεντρικό αμυντικό; Ποδοσφαιρικά σκεπτόμενος κανείς θα πει όχι.

Ο Τσιγκρίνσκι προσπαθεί να είναι σταθερός και υγιής, ο απρόβλεπτος Βράνιες στις καλές του μέρες είναι σπουδαία μονάδα και ο Οικονόμου δείχνει ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και παραμένει μια καλή λύση για τη θέση αυτή. Μπαλαντέρ της παραπάνω τριάδας ο Σβάρνας που με τις φετινές καραμπόλες τις έχει πάρει τις ευκαιρίες του.

Το χειμώνα, λοιπόν, συνήθως οι ομάδες κάνουν λίφτινγκ και όχι τομές. Το γεγονός πως το καλοκαίρι έγιναν λάθος επιλογές και εκτιμήσεις δεν βαραίνει σε καμία περίπτωση τον Ίλια Ίβιτς, αλλά αυτός είναι τώρα ο άνθρωπος που πρέπει να μπει στην κούρσα, όχι για φρεσκάρισμα του ρόστερ, περισσότερο για το χτίσιμο της επόμενης σεζόν.

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΥ

Γι' αυτό, άλλωστε, φαίνεται πως μελετά κάθε του κίνηση προτού την κάνει πράξη. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει να πάρει για να λέει πως κάτι πήρε γιατί αυτό ενδεχομένως να του γυρίσει μπούμερανγκ.

Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, αυτό που χρειάζεται η ΑΕΚ είναι έναν ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή. Ο τραυματισμός του Γαλανόπουλου και τα up and down του Κρστίτσιτς, βάλε και πιθανές τιμωρίες από κάρτες, αφήνουν μόνος τον Σιμόες και τον Σαμπανάτζοβιτς.

Ο υπαρχηγός των κιτρινόμαυρων είναι ο καθαρός αμυντικός χαφ του συνόλου και ο νεαρός Βόσνιος, προς το παρόν, δεν έχουμε καταλάβει τι μπορεί να προσφέρει. Δεν έχει παίξει ο άνθρωπος και λογικό είναι στο μυαλό όλων να φαντάζει ως τέταρτη λύση ανάγκης.

Θα δούμε από τον Μάσιμο Καρέρα να του δίνει ευκαιρίες; Εφόσον ο Σιμάο δεν υπολογίζεται και το σαφάρι για να απεμπλακεί η ΑΕΚ από το συμβόλαιό του έχει αρχίσει, τότε η λογική λέει πως ο "Σάμπα" αργά ή γρήγορα θα παίξει. Το θέμα, τώρα, είναι αν το κλαμπ θα ρισκάρει να ποντάρει σε αυτό το σενάριο ή αν θα μπει αποφασιστικά στο μεταγραφικό παζάρι για να πάρει έναν καλό μέσο. Ίδωμεν...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Ξεκαθάρισμα Ίβιτς, Καρέρα με Σιμόες
ΑΕΚ: Αναμονή για ουσία
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ