ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξεκαθάρισμα Ίβιτς, Καρέρα με Σιμόες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ Ίβιτς - Καρέρα - Σιμόες. Οι δύο άνδρες ξεκαθάρισαν στον υπαρχηγό της ΑΕΚ πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του.

Τις τελευταίες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα σενάριο μέσω δημοσιεύματος που ήθελε τον Αντρέ Σιμόες να είναι... φευγάτος από την ΑΕΚ με τις "ευλογίες" του Ίλια Ίβιτς, αλλά και του νέου προπονητή, Μάσιμο Καρέρα.

Ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα ενοχλήθηκαν από το δημοσίευμα και ο Πορτογάλος, μάλιστα, άρχισε να ψάχνει τη ρίζα του λόγου που βγήκε προς τα έξω κάτι τέτοιο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου ο οποίος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, πριν από την πρώτη προπόνηση του 2020 υπήρξε ξεκαθάρισμα εντός της Ένωσης για το ζήτημα αυτό.

Ο Ίλια Ίβιτς μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα μίλησαν στον υπαρχηγό της ομάδας και του ξεκαθάρισαν ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια σκέψη από πλευράς κιτρινόμαυρων προς εκείνον. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έβαλε τέλος στο θέμα, διότι όλο το σκηνικό τον αφορούσε άμεσα, αφού το σενάριο τον παρουσίαζε να έχει πει στον Σιμόες ν' αποχωρήσει από την ομάδα, απλά για να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

Επίσης, οι Ίβιτς - Καρέρα είπαν στον παίκτη ότι δεν ήταν κανενός επιθυμία να βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω και το θέμα λύθηκε. Η ατάκα που βγήκε από το στόμα του Καρέρα προς τον Σιμόες ήταν η εξής: " Σε υπολογίζω κανονικά και εγώ δεν ξέρω τίποτα απ όλα αυτά".

Παράλληλα, ο Ίβιτς απευθυνόμενους προς όλους τους ποδοσφαιριστές, έχοντας καταπιαστεί από το θέμα που προέκυψε με τον Σιμόες, είπε: " Ο Ιανουάριος είναι μήνας μεταγραφών και είναι λογικό στην Ελλάδα, οι περισσότεροι το ξέρετε, να γράφονται πολλά πράγματα. Δεν θέλω να σας αποσπούν την προσοχή. Πιστεύω ότι εδώ μέσα είμαστε άντρες και επειδή εγώ έτσι έχω μάθει να λειτουργώ να ξέρετε ότι ότι μπορεί να ισχύει για τον καθένα από εσάς, δεν θα το διαβάσετε στις εφημερίδες και στα site αλλά θα το έχουμε πει εδώ μέσα πρώτα πρόσωπο με πρόσωπο. Όποτε δεν θέλω να επηρεάζεστε από ο,τι τυχόν μπορεί να γραφτεί. Δεν είναι αυτή η δουλειά σας και δεν θέλω καν να σας απασχολεί τι μπορεί να γραφτεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ: Αναμονή για ουσία

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ