ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αναμονή για ουσία

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μεταγραφικό παράθυρο άνοιξε και στην ΑΕΚ θα τρέξουν για τις υποθέσεις που καίνε την ενίσχυση του ρόστερ. Εξελίξεις ωστόσο δεν αναμένονται μέσα στις πρώτες ημέρες του 2020.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει επικεντρωθεί σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όσον αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε συνεχή επαφή για να βρεθούν λύσεις γύρω από το ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού.

Ο Ζεράλντες τα έχει βρει με την Ρίο Άβε και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο τερματισμός του δανεισμού του στην Ένωση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Παράλληλα, ο Ίβιτς έχει ανοίξει και θέμα Νταβίντ Σιμάο. Οι κιτρινόμαυροι ενημέρωσαν ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται και οι εμπλεκόμενες πλευρές αναζητούν ομάδα ώστε και ο άλλος Πορτογάλος να αποχωρήσει και το κλαμπ να μην έχει στην πλάτη του ένα καλό, αλλά ανούσιο συμβόλαιο, όπως επίσης και να έρθουν κάποια χρήματα και να μειωθεί η ζημιά από τη φάλτσα δαπάνη του καλοκαιριού.

Σχετικά με τις προσθήκες, όπως διαβάσατε παραπάνω, η ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε ο Ίβιτς έχει κάνει φόκους σε περισσότερες από μία περιπτώσεις για τις θέσεις που θέλει να τονώσει με ποιότητα. Το χειμερινό παράθυρο για μεταγραφές έχει ανοίξει εδώ και μερικές ώρες. Βέβαια, είναι δύσκολο να πούμε πως θα δούμε άμεσα προσθήκες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σιγουριά ότι η ΑΕΚ θ' ανακοινώσει παίκτη έως την Κυριακή, που τελειώνει (η μισή) πρώτη εβδομάδα του 2020. Υπενθυμίζουμε πως για την άμυνα έχει ανέβει ιδιαίτερα τ' όνομα του Ιταλού, Φέντε Μπάρμπα. Η Ένωση το παλεύει όμως όπως είπε και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή στο Sport24.gr, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ