Κάντιθ: Ο πρόεδρος έδωσε δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε 10.000 φίλους της ομάδας

Η Κάντιθ εξασφάλισε την άνοδο στην La Liga και ο πρόεδρός της υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην αρχή της χρονιάς για δωρεάν διαρκείας, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του.

Η Κάντιθ εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην La Liga, ούσα πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μανουέλ Βιθκαΐνο, προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση καθώς πάνω 10.000 φίλοι της ομάδας θα δουν την Cadiz στην La Liga δωρεάν.

Πρόκειται φυσικά γι'αυτούς που δεν έχασαν παιχνίδι στο Ramon de Carranza. Αυτή ήταν η υπόσχεση του προέδρου στην αρχή της χρονιάς, η οποία και υλοποιήθηκε. Πέρυσι η Καντίθ πούλησε 16.000 εισιτήρια διαρκείας, εκ των οποίων το 60% δεν έχασε κανένα από τα 15 παιχνίδια που έδωσε η Κάντιθ με κόσμο.

Φυσικά δεν συνυπολογίζονται τα παιχνίδια στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων, καθώς λόγω του κορονοϊού αυτά τα παιχνίδια διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Όσοι έχασαν ένα εντός έδρας παιχνίδι θα πληρώσουν το 25% της τιμής του εισιτηρίου διαρκείας, όσοι έχασαν δύο το 50%, και όσα έχασαν τρία το 75%.

Από εκεί και πέρα οι φίλοι της ομάδας καλούνται να πληρώσουν κανονικά το εισιτήριο διαρκείας.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.