ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

O Jogo: "Κοντά σε συμφωνία με Ζαϊντού η Πόρτο"

Santa Clara's Zaidu Sanussi, center, celebrates after scoring his side's second goal during the Portuguese League soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, June 23, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Manuel de Almeida/Pool via AP)
Santa Clara's Zaidu Sanussi, center, celebrates after scoring his side's second goal during the Portuguese League soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, June 23, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Manuel de Almeida/Pool via AP) AP

Σύμφωνα με την O Jogo, η Πόρτο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ζαϊντού από την Σάντα Κλάρα για το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός για τον 23χρονο Νιγηριανό.

Κοντά στην Πόρτο βρίσκεται ο 23χρονος Νιγηριανός αριστερός μπακ της Σάντα Κλάρα, Ζαϊντού. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, κάτι που είχε επιβεβαίωσει στο Sport24.gr και ο τεχνικός διευθυντής της πορτογαλικής ομάδας.

"Υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει για να αντικαταστήσει τον Τσιμίκα που έφυγε για τη Λίβερπουλ. Αν δεν φτάσουν στο ποσό που ζητά η Σάντα Κλάρα θα πάει σε άλλη ομάδα, καθώς υπάρχουν πολλές ενδιαφερόμενες" είχε δηλώσει συγκεκριμένα.

Πάντως, όπως αναφέρει η O Jogo, ο Ζαϊντού κατευθύνεται προς την Πόρτο και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal. Ο 23χρονος αριστερός μπακ θα μετακομίσει στους δράκους για το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, με την τιμή του να παίκτη να εκτοξεύεται εξαιτίας ανάμειξης κι άλλων ομάδων, όπως ο Ολυμπιακός.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θέλει να έχει τον Ζαϊντού στην ομάδα του την επόμενη εβδομάδα, μαζί εμ τον Ταρέμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το "όχι" του Ραφίνια στη Γαλατά και η καραμπόλα των μπακ
Ολυμπιακός: Τεστ κορονοϊού και... ΟΑΚΑ μαζί
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ