ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τεστ κορονοϊού και... ΟΑΚΑ μαζί

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (30/8, 21:00), με προπόνηση και τα πιο κρίσιμα τεστ κορονοϊού. Αν υπάρξει θετικό κρούσμα, αυτόματα ο αγώνας θα οδηγηθεί σε αναβολή.

Οι εξελίξεις στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο είναι πολλές. Πιο πρόσφατη, η χθεσινή (27/8) με τον Γκιλιέρμε να ταξιδεύει για τη Ντόχα, ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στην Αλ Σαντ. Ψαχνόταν καιρό ο Βραζιλιάνος, είχε εξαιρετική πρόταση, καλύφθηκε και ο Ολυμπιακός κι έτσι έκλεισε το deal.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έτσι, τέθηκε εκτός μάχης για τον κυριακάτικο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκεί, όπου θα προπονηθεί σήμερα (28/8) το πρωί ο Ολυμπιακός, σε ένα τεστ του γηπέδου όπου θα διεκδικήσει το νταμπλ. Φυσικά, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος στα φιλικά ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, δεν φάνηκε και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Κάθε άλλο μάλιστα. Αυτό, θα είναι το ένα τεστ της ημέρας.

Το άλλο, έχει να κάνει με την προβλεπόμενη διαδικασία για τον κορονοϊό. Όπως είναι γνωστό, σήμερα Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα υποβληθούν στη γνωστή πλέον γι' αυτούς διαδικασία. Δεν είναι, όμως, κάτι απλό. Κι αυτό γιατί όλοι θα περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τεστ, τόσο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, όσο και της ΑΕΚ.

Αν υπάρξει ποδοσφαιριστής θετικός στον κορονοϊό, αυτόματα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα οδηγηθεί σε αναβολή, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις. Πρόσφατο παράδειγμα, το ματς Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης που πήγε πιο… πίσω, λόγω κρούσματος. Μόνο που εδώ, υπάρχουν οι υποχρεώσεις της Eθνικής ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Ολυμπιακός δοκιμάστηκε σε δύο περιπτώσεις με τον κορονοϊό. Θυμίζουμε πως θετικό ήταν το δείγμα του Ρούμπεν Σεμέδο που μπήκε σε καραντίνα όπως προβλεπόταν, για να ακολουθήσουν, όμως, δύο αρνητικά του τεστ. Αργότερα, θετικός στον κορονοϊό ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος Τζολάκης, που τέθηκε εκτός πλάνων του Μαρτίνς.

Καταλαβαίνει έτσι κανείς, γιατί υπάρχει μια αγωνία για τα αποτελέσματα των τεστ που θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ