ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπελανόβα ζήτησε συγγνώμη από τον Κιελίνι για τη "σόκιν" φωτογραφία του

Juventus' Giorgio Chiellini celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein))
Κιελίνι AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ραούλ Μπελανόβα που φωτογραφήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στο... βάθος των αποδυτηρίων εμφανιζόταν ολόγυμνος ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ζήτησε συγγνώμη από τον Ιταλό στόπερ της Γιουβέντους.

Το γύρο του κόσμου έκανε τη Δευτέρα (12/11) η φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον νεαρό αμυντικό της Μίλαν, Ραούλ Μπελανόβα, μετά τον αγώνα των ροσονέρι με τη Γιουβέντους, για τη Serie A.

Ο 19χρονος δεξιός μπακ έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον μεγάλο σταρ της πρωταθλήτριας Ιταλίας, αλλά στο βάθος εμφανιζόταν ολόγυμνος ο Τζόρτζιο Κιελίνι στα αποδυτήρια.

Μία μέρα μετά, ο Μπελανόβα ζήτησε συγγνώμη από τον στόπερ της Γιουβέντους, υποστήριξε ότι απλά έκανε πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο, να φωτογραφηθεί δηλαδή με τον Πορτογάλο, καθώς και ότι φίλοι του ήταν εκείνοι που ανέβασαν την εικόνα στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram: "Λυπάμαι βαθύτατα για ότι συνέβη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον Κιελίνι. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Θέλω να βεβαιώσω κάθε φίλαθλο ότι ήθελα απλώς να βγάλω μια φωτογραφία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Δεν πόσταρα τη φωτογραφία στον λογαριασμό μου σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ποτέ δεν θα το έκανα αυτό μετά από μία ήττα. Χαμογελούσα γιατί ένα μικρό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Λυπάμαι. Το μοναδικό μου λάθος ήταν ότι μοιράστηκα τη φωτογραφία με μερικούς φίλους μου, οι οποίοι την κοινοποίησαν χωρίς να με ρωτήσουν πρώτα".

Ο Μπελανόβα ζήτησε συγγνώμη από τον Κιελίνι για τη "σόκιν" φωτογραφία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ