ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κολονία - Μάιντς 2-2: Έφυγαν με το βαθμό οι φιλοξενούμενοι

Florian Kainz, right, of 1. FC Koeln celebrates with his teammate Dominick Drexler of 1. FC Koeln after scoring his team's second goal the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and FSV Mainz 05 in Cologne, Germany, Sunday, May 17, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Lars Baron, Pool)
Florian Kainz, right, of 1. FC Koeln celebrates with his teammate Dominick Drexler of 1. FC Koeln after scoring his team's second goal the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and FSV Mainz 05 in Cologne, Germany, Sunday, May 17, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Lars Baron, Pool) AP

Η Κολονία προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Μάιντς μέσα σε δέκα λεπτά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα και να φύγει με ένα βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή. (VIDEOS)

Ωραίο ματς παρακολούθησαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Κολονία και την Μάιντς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε με 2-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι μέσα σε δέκα λεπτά κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα και να φύγουν με ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για παραμονή.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ νωρίς. Μόλις στο 3ο λεπτό ο διαιτητής είδε το τράβηγμα του αμυντικού πάνω στον Ουτ και αμέσως υπέδειξε την άσπρη βούλα. Στη συνέχεια εξετάστηκε το VAR για το εάν υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης, όμως δεν υπήρξε. Έτσι, ο Ουτ εκτέλεσε το πέναλτι και άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό.

Η Μάιντς έφτασε κοντά στο 12' όταν ο Μπούτιους πλάσαρε από εξαιρετική θέση για να σκοράρει, αλλά ο Λάισνερ πρόλαβε να κάνει την προβολή και να διώξει σε κόρνερ. Μια ανάσα από το 1-1 οι φιλοξενούμενοι. Η επόμενη καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε και πάλι στους φιλοξενούμενους όταν το σουτ του Ονισίβο ανάγκασε τον Χορν να κάνει μία εντυπωσιακή απόκρουση για να κρατήσει το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Κολονία πίεσε και έφτασε στο 2-0 στο 53'. Ο Ντρέξλερ έκανε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο επερχόμενος Κάιντς με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Η Κολονία συνέχισε να πιέζει, αλλά ο Μίλερ κράτησε το 2-0. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν ξανά στο ματς στο 61'. Οι παίκτες της Μάιντς κυκλοφόρησαν την μπάλα και το γύρισμα από τα δεξιά βρήκε τον Αβονίγι ο οποίος λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (μπήκε αλλαγή στο 56') με πλασέ από τη μικρή περιοχή μείωσε σε 2-1.

Η αντεπίθεση της Μάιντς δεν σταμάτησε εκεί, αφού περίπου δέκα λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα όταν στο 72' ο Κουντέ μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε ιδανικά με το δεξί και ισοφάρισε 2-2.

Μάλιστα, η Μάιντς είχε κι άλλες καλές στιγμές να φτάσει στην ολική ανατροπή, αλλά το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Κολονία: Χορν, Λάισνερ, Σμιτς, Μπορνο, Κάτερμπαχ, Κάινζ (71' Σιντλέρ), Σκίρι, Χέκτορ, Τίελμαν (46' Ντρέξλερ), Ουτ, Κόρντομπα

Μάιντς: Μίλερ, Μαρτίν, Νιακατέ, Ζούστε, Φερνάντες (69' Χάλαϊ), Μαλόνγκ, Μπακού, Ντογκ-Γουόν Γι (56' Αβονίγι), Ονισίβο Μπετιούς, Κουάισον

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 16 Μαΐου

Άουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ 1-2 (54' Σεντβάι / 43' Στέφεν, 90+1' Γκίντσεκ)

Ντόρτμουντ - Σάλκε 4-0 (29' Χάαλαντ, 45' 63' Γκερέιρο, 49' Αζάρ)

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Πάντερμπορν 0-0

Χόφενχαϊμ - Χέρτα 0-3 (58' αυτ. Ακπογκούμα, 60' Ιμπίσεβιτς, 74' Κούνια)

Λειψία - Φράιμπουργκ 1-1 (77' Πόουλσεν / 34' Γκούλντε)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γκλάντμπαχ 1-3 (81' Αντρέ Σίλβα / 1' Πλεά, 7' Τουράμ. 73' πεν. Μπενσεμπαϊνί)

Κυριακή 17 Μαΐου

Κολονία - Μάιντς 2-2 (6' (πεν.) Ουτ, 53' Κάιντς / 61' Αβονίγι, 72' Κουντέ)

Ουνιόν Βερολίνου - Μπάγερν (19:00)

Δευτέρα 18 Μαΐου

Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν Λεβερκούζεν (21:30)

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάσκες και αποστειρωμένες μπάλες στον "εμφύλιο" Διαμαντάκου - Μαυροπάνου
Κολονία - Μάιντζ: Έντυσαν τις εξέδρες με φανέλες οπαδών
Ποια μέτρα; Δείτε πώς πανηγύρισαν οι παίκτες της Όσναμπρικ
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ