ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μάσκες και αποστειρωμένες μπάλες στον "εμφύλιο" Διαμαντάκου - Μαυροπάνου

Μάσκες και αποστειρωμένες μπάλες στον "εμφύλιο" Διαμαντάκου - Μαυροπάνου

Ημέρα δεύτερη από την επιστροφή δράσης δράσης στο γερμανικό ποδόσφαιρο και τα μέτρα τηρούνται σε όλα τα γήπεδα. Μάσκες, αποστάσεις και αποστειρωμένες μπάλες στον ελληνικό "εμφύλιο" Διαμαντάκου - Μαυροπάνου. Αποχώρησε τραυματίας στο 38' ο πρώτος. (VIDEOS)

Η Ζανκτ Πάουλι υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (17/5) τη Νυρεμβέργη στον ελληνικό "εμφύλιο" μεταξύ Δημήτρη Διαμαντάκου και Ντίνου Μαυροπάνου για τη δεύτερη κατηγορία και η δεύτερη ημέρα από την επιστροφή δράσης στο γερμανικό ποδόσφαιρο ήταν όπως και η πρώτη.

Περιελάμβανε, δηλαδή, τήρηση των προληπτικών μέτρων ασφαλείας κατά του κορονοϊού, όπως έχει θεσπιστεί από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Τουτέστιν ο φροντιστής των γηπεδούχων φορώντας γάντια μοίρασε μάσκες στους παίκτης πριν την είσοδό τους στ' αποδυτήρια.

Τις παρέλαβε εκ νέου κατά την έξοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το ματς. Οι αποστάσεις των λίγων θεατών - αυτονόητο ότι τα ματς διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών - τηρούνται, ενώ οι μπάλες που χρησιμοποιούνται για την αναμέτρηση αποστειρώνονται.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι Δημήτρης Διαμαντάκος και Ντίνος Μαυροπάνος τέθηκαν αντίπαλοι μόνο για 38 λεπτά. Αμφότεροι ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα των ομάδων του, ο πρώτος όμως τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 38ο λεπτό από τον Μπέκερ. Δείτε το video με την αποχώρηση του Διαμαντάκου από τον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φάμπρεγκας: "Το ποδόσφαιρο επέστρεψε, αλλά μοιάζει με προπόνηση"
AS: Δεν υπάρχει εμβόλιο για να σταματήσει ο Χάαλαντ
Bundesliga: Οκτώ τραυματισμοί στα πρώτα έξι ματς
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ