ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εντολή της UEFA στην ΑΕΚ Λάρνακας για την πτώση ποδοσφαιριστή στην τάφρο

Zurich fans cheer for their team after the Europa League group A soccer match between AEK Larnaca and Zurich at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Petros Karadjias)
Zurich fans cheer for their team after the Europa League group A soccer match between AEK Larnaca and Zurich at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Η UEFA συνέστησε στην ΑΕΚ Λάρνακας να τοποθετεί σεκιούριτι μπροστά από την τάφρο του "ΓΣΠ" και να ενημερώνει τις ευρωπαϊκές της αντιπάλους μετά την πτώση του σκόρερ της Ζυρίχης, Μπέντζαμιν Κολόλι, στο ματς της Πέμπτης (20/9).

Η περιπέτεια του σκόρερ της Ζυρίχης, Μπέντζαμιν Κολόλι, κατά τον πανηγυρισμό του γκολ στην εκτός έδρας νίκη (0-1) της Ζυρίχης επί της ΑΕΚ Λάρνακας έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο 26χρονος Κοσοβάρος μέσος, ενθουσιασμένος κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς του, πήδηξε τις διαφημιστικές πινακίδες, όμως έκανε και δεύτερο άλμα, με αποτέλεσμα να πέσει στην τάφρο του "ΓΣΠ". Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη (21/9), η UEFA απέστειλε ειδική οδηγία στην ομάδα της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, συνέστησε στην κυπριακή ομάδα να τοποθετεί σεκιούριτι μπροστά από την τάφρο του γηπέδου, αλλά και να ενημερώνει τις αντίπαλες ομάδες στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ