EUROPA LEAGUE

Ατρόμητος: "Κλειδώνει" πρόκριση και φουλάρει για υπέρβαση

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος με προίκα το "διπλό" της Σλοβακίας με 2-1 υποδέχεται απόψε (1/8, 20:00/ΕΡΤ Sports HD) την Στρέντα με σκοπό να τελειώσει το θέμα της πρόκρισης και να κυνηγήσει την υπέρβαση, πιθανότατα κόντρα στην ισχυρή Λέγκια.

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Ατρόμητο ο οποίος υποδέχεται στο Περιστέρι την Ντουνάισκα Στρέντα για τη μεταξύ τους ρεβάνς, μετά το 2-1 της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου στην Σλοβακία την προηγούμενη Πέμπτη. Οι Περιστεριώτες έχουν προίκα από το πρώτο ματς το "διπλό" και με σωστή διαχείριση έχουν το πάνω χέρι στο θέμα της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγαίνουν αλώβητοι από το πρώτο ματς, οπότε όλα δείχνουν ότι δεν θα παρεκκλίνει της πετυχημένης συνταγής ως προς την ενδεκάδα. Οπότε, ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με τους: Μέγιερι, Κιβρακίδη, Ρισβάνη, Γούτα, Κατράνη, Μάντσον, Χαρίση, Ούμπιδες, Ενσικουλού, Βέλλιο και Μανούσο.

Ο επαναληπτικός της Αθήνας είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 και θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports HD. Στις τελευταίες του δηλώσεις πριν από το παιχνίδι, η χαρακτηριστική ατάκα του Αναστασίου ήταν: "Επαναληπτικό παιχνίδι, θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το πρώτο. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο, να μην χαλαρώσουμε καθόλου κι από εκεί και πέρα θα μπορούμε να σκεφτόμαστε πιο θετικά για το μέλλον".

Όλη η αποστολή του Ατρομήτου για τη ρεβάνς με την Ντουνάισκα Στρέντα αποτελείται από τους: Μέγιερι, Βέλλιο, Μανδά, Χαρίση, Θεοδωράκη, Ρισβάνη, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδη, Μάντσον, Γιακουμάκη, Γούτα, Ενσικουλού, Νάτσο, Γαρουφαλιάς, Κατράνη, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσο, Κορτ και Στρούγγη.

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης των Περιστεριωτών, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στον 3ο προκριματικό να συγκρουστούν με τους ισχυρούς Πολωνούς της Λέγκια Βαρσοβίας. Οι πρωτευουσιάνοι είχαν επικρατήσει της φινλανδικής Κουόπιο, εντός έδρας με 1-0 χάρη σε γκολ του Βιετέσκα.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ