ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστασίου: "Να γίνουμε καλοί μαθητές"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Ντουνάιτσκα Στρέντα πως όλα εξαρτώνται από το πως θα εμφανιστούν οι παίκτες του το βράδυ της Πέμπτης (01/08, 20.00).

Να μην γκρεμίσουν ότι έχτισαν πριν από περίπου μία εβδομάδα στην Σλοβακία θέλουν ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του. Ο Ατρόμητος επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 επί της Ντουνάιτσκα Στρέντα και το βράδυ της Πέμπτης (01/08, 20.00) θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Την Τετάρτη (31/07) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τον Γιάννη Αναστασίου να τονίζει ότι όλα εξαρτώνται από το πως θα εμφανιστούν οι παίκτες του.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε αρχικά: "Επαναληπτικό παιχνίδι, θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το πρώτο. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο, να μην χαλαρώσουμε καθόλου κι από εκεί και πέρα θα μπορούμε να σκεφτόμαστε πιο θετικά για το μέλλον".

Για τις εμφανίσεις στο Περιστέρι τα προηγούμενα χρόνια: "Έχουμε συζητήσει με τα παιδιά όμως πρέπει να βλέπουμε μπροστά, αλλά και να κοιτάμε να γίνουμε καλοί μαθητές. Κι εγώ και οι παίκτες μου".

Για το αν ο Ατρόμητος πλέον είναι το φαβορί μετά το αποτέλεσμα και την εικόνα του πρώτου αγώνα: "Αυτη την εποχή δεν είμαστε έτοιμοι όπως και καμία ομάδα. Δεν μπορούμε ναπούμε ότι είμαστε το φαβορί. Εινα μια ομάδα με καλους παίκτες και είναισημαντικόνα ξεκινήσουμε με το ίδιο πνευμα όπως στο πρώτο ματς".

Για το πως περιμένει την αντίπαλο του Ατρομήτου: " Έχει συγκεκριμένη φιλοσοφίακαι στυλ παιχνιδιου που δυσκολα αλλάζει. Έχουν καλή κυκλοφορία και προσπαθούν ναπαίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θαδούμε κάτι πολύ διαφορετικό. Σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς.Εντελώς διαφορετικό το αυριανόματς, καθώςπαίζουμε στην έδρα μας. Δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα, θα επιδιώξουμε να έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές μας".

Μανούσος: "Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση"

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Γιώργος Μανούσος. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε αρχικά: "Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον προπονητή μας. Πρέπει να έχουμε πάρα πολύ συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν κατέβουμε με συγκέντρωση και στο πλάνο που έχουμε δουλέψει, αύριο θα είμαστε χαρούμενοι και θα σκεφτόμαστε την συνέχεια".

Για το αν οι ποδοσφαιριστές έχουν μιλήσει μεταξύ τους για να μην επαναληφθεί κάτι σαν το περσινό: "Κάθε μέρα μιλάμε για το περσινό παιχνίδι! Έχουμε πει κι αύριο πως το παιχνίδι ξεκινά από το 0-0. Δεν έχουμε χαλαρώσει λεπτό. Έχουμε μάθει από πέρσι, μας πείραξε πάρα πολύ και πιστεύω πως όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι κι αυτό θα φανεί αύριο στο παιχνίδι".

Για το πως έχουν δουλέψει οι παίκτες: "Αυτό εξαρτάται από το πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος. Η λογική λέει πως θα ανοιχτεί. Η δική μου αίσθηση είναι πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα βρούμε ανοιχτούς χώρους. Αλλά αυτό εξαρτάται κι από τι διάταξη θα παρατάξει ο αντίπαλος".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ