EURO

Τα ρετρό παιχνίδια στο Nintendo έδειξαν Ιταλία (video)!

Τα ρετρό παιχνίδια στο Nintendo έδειξαν Ιταλία (video)!

Δώδεκα ματς ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία στο Nintendo, έβγαλαν πρωταθλητές Ευρώπης του "Ατζούρι"! Δείτε το απολαυστικό video και θυμηθείτε παιχνίδια από την παιδική σας ηλικία.

Ποιος είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και δεν έχει δώσει έστω και ένα κέρμα προκειμένου να παίξει μπάλα στα ηλεκτρονικά στην παιδική του ηλικία; Ποιος δεν έχει κάτσει με τις ώρες νιώθοντας ποδοσφαιριστής και προπονητής, κρατώντας απλά ένα χειριστήριο;

Η γενιά των 30άρηδων, είχε την τύχη να γνωρίσει και να παίξει πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια σε ηλεκτρονικές κονσόλες και μια από τις πιο κλασικές ήταν δίχως αμφιβολία το Nintendo.

Στο video που σας παρουσιάζουμε, μπορείτε να δείτε αρκετά ρετρό παιχνίδια που παίζαμε στο Nintendo με αντίπαλο την Ισπανία και την Ιταλία, προκειμένου να βγει ένας νικητής.

Πρωταγωνιστές είναι φυσικά σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Ντελ Πιέρο, Ιντζάγκι, Τριστάν, Βίγια, Ντι Νατάλε, Λούις Ενρίκε, Ρομπέρτζο Μπάτζιο και πολλοί άλλοι.

Από τα δώδεκα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες, τα επτά τα κέρδισε η Ιταλία και τα πέντε η Ισπανία, κάτι που δείχνει πως το Nintendo προβλέπει "Ατζούρι".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ