ΑΓΓΛΙΑ

Συγκινεί ο Ντίνι: "Πριν 12 χρόνια πλήρωνα για να παίξω και τώρα είμαι στον τελικό"

Watford's Troy Deeney celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Watford and Wolverhampton Wanderers at Wembley Stadium in London, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Watford's Troy Deeney celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Watford and Wolverhampton Wanderers at Wembley Stadium in London, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο παίκτης της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, συγκινημένος από την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, μιλάει για την δύσκολη του ζωή του.

Η Γουότφορντ κέρδισε με τρελή ανατροπή την Γούλβς και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα συναντήσει την Μάντσεστερ Σίτι.

Χάρη στον Ντίνι, ο οποίος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε επιτυχημένα, οι Σφήκες ισοφάρισαν το παιχνίδι (από 2-0 σε 2-2) στα τελευταία λεπτά του αγώνα και το έστειλαν στην παράταση, όπου κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή τους.

Ο επιθετικός της Γουότφορντ, εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, έκανε κατάθεση ψυχής και στις δηλώσεις του. Μετά την λήξη του ιστορικού παιχνιδιού μίλησε για την οικογένειά του και τη δύσκολη ζωή του, φέρνοντας την σε πλήρη αντιδιαστολή με ό,τι παρουσιάζεται στα σόσιαλ μίντια.

"Θα ήθελα να μιλήσω για την οικογένειά μου. Όλοι μιλούν για την εποχή που ήμουν στη φυλακή, όμως από μικρός, έβλεπα τον αδερφό μου που προσπαθούσε να γίνει ποδοσφαιριστής κι εγώ τον στήριζα πάντα. Πέρασα πολλά για να φτάσω εδώ. Προσπαθούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου στο τέλος. Πριν από 12 χρόνια πλήρωνα για να παίξω ποδόσφαιρο και τώρα είμαι στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Όλοι ξέρουν ότι είμαι σκληρός τύπος, αλλά πάντα υπάρχουν αυτές οι στιγμές που σε κατακλύζει το συναίσθημα. Ήταν ιδιαίτερη και η στιγμή με τη μητέρα μου που ήταν στην εξέδρα" ανέφερε ο Ντίνι

Έπειτα, δεν άφησε τους δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν για το παιχνίδι συνεχίζοντας τις εξομολογήσεις: "Δεν θέλω να το πάμε στο παιχνίδι, θέλω να μιλήσω για τη ζωή. Πάντα θα υπάρχουν πισωγυρίσματα. Μη πιστεύετε στο Instagram όταν ο κόσμος δείχνει ότι είναι στα καλύτερά του. Όλοι έχουν προβλήματα, όλοι έχουν φόρους να πληρώσουν, όλοι έχουν χτυποκάρδια. Ακόμα κι εγώ κάνω λάθη καθημερινά. Το θέμα είναι να παραμείνει πιστός και αληθινός στον εαυτό σου, να συνεχίσεις στην τροχιά σου και τότε όλα θα είναι καλά. Αυτό κάνω κι εγώ. Προσπαθώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε φορά. Γι' αυτό η πρόκριση αυτή είναι αφιερωμένη σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα".

Ακόμη και οι δηλώσεις του για τον επερχόμενο τελικό απέναντι στην Σίτι ήταν συναισθηματικά φορτισμένες: "Είναι η στιγμή μας, δεν σκεφτόμαστε ούτε τη Σίτι, ούτε κανέναν. Είναι για τον κόσμο, για ανθρώπους όπως εγώ που ήμουν εδώ στην ομάδα ακόμα και τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι θα έμπαινε σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης. Κανείς δεν μπορεί να μας πει πως θα νιώσουμε. Θα καθίσουμε, θα αντιληφθούμε τι έχουμε πετύχει, θα καταλάβουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε και θα πούμε ότι το αξίζουμε αυτό που ζούμε".

Wolverhampton's Raul Jimenez, left, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Watford and Wolverhampton Wanderers at Wembley Stadium in London, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Wolverhampton's Raul Jimenez, left, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the English FA Cup semifinal soccer match between Watford and Wolverhampton Wanderers at Wembley Stadium in London, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Βέβαια, σχολίασε με χαρακτηριστικό ύφος και τον πανηγυρισμό του Χιμένες, ο οποίος φόρεσε μία μάσκα, μιμούμενος τον Ομπαμεγιάνγκ, όταν σκόραρε το 2-0 για την Γούλβς: "Είμαι χαρούμενος που φόρεσε την μάσκα, μπορεί να την φοράει και τώρα που είναι ένας χαμένος. Απόλαυσε την μάσκα, εμείς όμως πήραμε τη νίκη".

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντίνι σοκάρει τον αντίπαλο τα τελευταία λεπτά, αφού κάτι τέτοιο είχε κάνει το 2013 απέναντι στην Λέστερ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Αλεπούδες είχαν κερδίσει πέναλτι, ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Γουότφορντ. Ο τερματοφύλακας των Σφηκών απέκρουσε, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν στην αντεπίθεση. Εκεί, ο Ντίνι έκανε το 3-1 και έδωσε το εισιτήριο για την Premier League στην ομάδα του.

Δείτε τα τελευταία δύο λεπτά του τρομερού αγώνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
QUIZ: Αυτό το ήξερες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο;
Σκωτία: Πέταξαν καρύδα μέσα στο γήπεδο!
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ