ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκωτία: Πέταξαν καρύδα μέσα στο γήπεδο!

Σκωτία: Πέταξαν καρύδα μέσα στο γήπεδο!

Το ντέρμπι του Εδιμβούργου ανάμεσα στην Χαρτς και την Χιμπέρνιαν ήταν επεισοδιακό εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών. Χαρακτηριστικό δείγμα η ξαφνική εμφάνιση μίας καρύδας στο χορτάρι του γηπέδου (VIDEO).

Κωμικοτραγικά γεγονότα σημάδευσαν το ντέρμπι του Εδιμβούργου ανάμεσα στην Χαρτς και την Χιμπέρνιαν το Σάββατο (6/4) για το πρωτάθλημα της Σκωτίας. Εκεί, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-1 σε ένα ματς αρκετά επεισοδιακό.

Αρχικά, ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί και των δύο ομάδων. Συχνά το παιχνίδι διακοπτόταν, αφού πράσινοι και ροζ καπνοί εμπόδιζαν την ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Αποκορύφωμα ήταν η ξαφνική εμφάνιση μίας καρύδας (!) στο χορτάρι του αγωνιστικού χώρου όταν ο Ντάρι Χόργκαν πανηγύριζε το πρώτο από τα δύο γκολ που σκόραρε για την ομάδα της Χιμπέρνιαν.

Οι άσχημες εικόνες στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα δεν σταμάτησαν στο ντέρμπι του Εδιμβούργου, αφού στο παιχνίδι ανάμεσα στην Μάδεργουελ και τους Ρέιντζερς, ο παίκτης των φιλοξενουμένων, Τζέιμς Ταβέρνιερ, δέχθηκε νομίσματα από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του Στίβεν Τζέραρντ, προπονητή των Ρέιντζερς, στη συνέντευξη Τύπου.

Όλα αυτά συνέβησαν, ενώ την περασμένη αγωνιστική έπεσε νεκρός οπαδός από μαχαίρωμα μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Άρσεναλ: Το απόλυτο τίποτα ο Εζίλ κόντρα στην Έβερτον
Υπέροχο γκολ από τον Μάρκο Μάριν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ