ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαρηγόρητος ο Κάσπερ Σμάιχελ που είδε πρώτος το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ να καίγεται

Denmark goalkeeper Kasper Schmeichel during the group C match between Denmark and Australia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Denmark goalkeeper Kasper Schmeichel during the group C match between Denmark and Australia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Πολλά διεθνή Μέσα ασχολούνται με τον Κάσπερ Σμάιχελ ο οποίος φέρεται να ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Λέστερ που είδε τι συνέβη με το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της ομάδας του.

Οι ειδήσεις έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό από την Αγγλία και τις τελευταίες ώρες, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, βγαίνουν συνεχώς ιστορίες για όσα ακολούθησαν του συγκλονιστικού γεγονότος.

Πρώτη η Mirror και έπειτα πολλά διεθνή Μέσα έγραψαν για τον κίπερ των "αλεπούδων", Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος φέρεται να ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ομάδας που είδε τι συνέβη με το ελικόπτερο!

Οι περιγραφές που κάνουν στον ξένο Τύπο, θέλουν τον Δανό σοκαρισμένο από τις εικόνες που αντίκρισε, τόσο πολύ που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το Sky Sports μετέφερε την εξής μαρτυρία: " Ο Σμάιχελ έτρεξε προς το σημείο για να δει τι συμβαίνει..."

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι έμπειρος τερματοφύλακας έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο γήπεδο, απαρηγόρητος, και περίμενε τις εξελίξεις, καθώς γνώριζε πλέον πως αυτό που είδε να καίγεται ήταν το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκτακτο: συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ!
Το έκτακτο δελτίο του SKY NEWS με το φλεγόμενο ελικόπτερο
Η μαρτυρία από δύο αυτόπτες μάρτυρες για την πτώση του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ
Η μαρτυρία φωτογράφου για την πτώση του ελικοπτέρου: "Σταμάτησε ξαφνικά ο κινητήρας"
Η επιβεβαίωση της King Power και οι λεπτομέρειες της πτώσης του ελικοπτέρου
Το πρώτο tweet της Λέστερ για τη συντριβή του ελικοπτέρου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ