ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μαρτυρία από δύο αυτόπτες μάρτυρες για την πτώση του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Η μαρτυρία από δύο αυτόπτες μάρτυρες για την πτώση του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Τη συγκλονιστική μαρτυρία ανθρώπων που είδαν το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ να συντρίβεται και να ανατινάζεται, στο έδαφος φιλοξενεί μέσα από δημοσίευμά της η αγγλική "Mirror".

Όλα δείχνουν πως τις τελευταίες ώρες εκτυλίσσεται μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές τραγωδίες στο Νησί, με το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha να συντρίβεται στο πάρκινγκ του γηπέδου των "αλεπούδων" και άπαντες να περιμένουν με αγωνία για να μάθουν ποια άτομα ήταν μέσα στη μοιραία πτήση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Mirror", αυτόπτες μάρτυρες είπαν στον συγκεκριμένο μέσο πως το ελικόπτερο σηκώθηκε από το έδαφος ως συνήθως, όμως όταν έφτασε σε ύψος 200 ποδιών, άρχισε να περιστρέφεται και να πέφτει στο πάρκινγκ του σταδίου.

"Τα είδα όλα. Φαινόταν πως αντιμετώπιζε πρόβλημα το ελικόπτερο και το μόνο που μπόρεσε ήταν να σηκωθεί πάνω από το στάδιο πριν πέσει. Το περισταστικό συνέβη έξω από το King Power Stadium.

Τα σωστικά συνεργεία ενημερώθηκαν άμεσα και έτρεξαν στον τόπο της συντριβής", δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ένας άλλος, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Λέστερ εδώ και 40 χρόνια, ανέφερε τα εξής:

"Ξαφνικά σηκώθηκε πάνω από το στάδιο και είχε αρχίσει να περιστρέφεται μέχρι να πέσει στο έδαφος. Χτύπησε το έδαφος κάνοντας μεγάλο θόρυβο και έπιασε φωτιά.

Φαίνονται οι φωτιές μέχρι την άλλη πλευρά του πάρκου, δεν νομίζω να υπήρχαν άνθρωποι εκεί. Τρέμω σκεφτόμενος το τι έχει συμβεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ