ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρώτο tweet της Λέστερ για τη συντριβή του ελικοπτέρου

Το πρώτο tweet της Λέστερ για τη συντριβή του ελικοπτέρου

Περίπου 1,5 ώρα μετά τη σοκαριστική είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, ο αγγλικός σύλλογος έκανε την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Η 27η Οκτωβρίου 2018 θα μείνει σίγουρα στην ιστορία ως μία από τις πιο μαύρες βραδιές του αγγλικού ποδοσφαίρου ελέω της συντριβής του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ ακριβώς έξω από το "King Power Stadium" και πολλοί φοβούνται πως η ημέρα που θα ξημερώσει θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για όλους.

Και αυτό γιατί δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των θυμάτων που επέβαιναν στο ελικόπτερο, με σύσσωμη την ποδοσφαιρική κοινότητα να κάνει προσευχές ώστε να μην έχουμε την ανακοίνωση κάποιας τραγικής είδησης.

Από την πλευρά της η Λέστερ άργησε πολύ να τοποθετηθεί για το συμβάν και όταν το έκανε, σχεδόν 1,5 ώρα αφότου έλαβε χώρα, δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

"Βοηθάμε την αστυνομία του Λέστερ και τα σωστικά συνεργεία με ένα πολύ σοβαρό περισταστικό στο King Power Stadium.

Ο σύλλογος θα εκδώσει μία πολύ πιο λεπτομερή δήλωση από τη στιγμή που θα έχει λάβει μεγαλύτερη ενημέρωση", ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της ομάδας, με τη δήλωση αυτή να συνιστά την πρώτη τοποθέτηση της Λέστερ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ