PREMIER LEAGUE

Boxing Day: Η χαρά των Άγγλων και τα βλέμματα στο Λέστερ - Λίβερπουλ

Liverpool's Naby Keita, second right, celebrates after scoring his side's opening goal during the group E Champions League soccer match between Salzburg and Liverpool, in Salzburg, Austria, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Liverpool's Naby Keita, second right, celebrates after scoring his side's opening goal during the group E Champions League soccer match between Salzburg and Liverpool, in Salzburg, Austria, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Την επόμενη των Χριστουγέννων και όλη η Αγγλία παίζει μπάλα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εννιά παιχνίδια, το Λέστερ - Λίβερπουλ να είναι στο επίκεντρο και τους Αντσελότι, Αρτέτα να είναι έτοιμοι για το ντεμπούτο τους στην Premier League.

Η επόμενη των Χριστουγέννων στην Αγγλία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο καθώς εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί η Boxing Day και μπορούμε να γράψουμε πως πολύς κόσμος την περιμένει πως και πως στο νησί.

Μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον κόσμο στρέφονται στην Αγγλία, το μοναδικό μέρος όπου υπάρχει αγωνιστική δράση με τη 19η αγωνιστική της Premier League!

Μια αγωνιστική μάλιστα που με βάση το βαθμολογικό πίνακα περιλαμβάνει και ένα αρκετά σπουδαίο παιχνίδι καθώς η δεύτερη Λέστερ υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Οι "αλεπούδες" που είναι στο -10 από τους κόκκινους, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο, με νίκη ίσως δώσουν άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα ενώ παράλληλα θα αφήσουν και τη Μάντσεστερ Σίτι να ελπίζει.

Αντίθετα με το διπλό η ομάδα του Κλοπ θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της Premier League παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μισά του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με το Τότεναμ - Μπράιτον όπου η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο υποδέχεται χωρίς τον τιμωρημένο Σον τη Μπράιτον. Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Άρσεναλ με την Μπόρνμουθ εκτός έδρας και της Έβερτον με τη Μπέρνλι καθώς οι Αρτέτα και Αντσελότι είναι πανέτοιμοι για το ντεμπούτο τους στον πάγκο των δύο ομάδων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιουκάστλ με τους "κόκκινους διαβόλους" να θέλουν να επιστρέψουν στη νίκη.

Η 19η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (27/12) το βράδυ με ένα σπουδαίο παιχνίδι καθώς η Γουλβς θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (26/12):

14:30 Τότεναμ - Μπράιτον

17:00 Τσέλσι - Σαουθάμπτον

17:00 Άστον Βίλα - Νόριτς

17:00 Μπόρνμουθ - Άρσεναλ

17:00 Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ

17:00 Σέφιλντ Γιουν. - Γουότφορντ

17:00 Έβερτον - Μπέρνλι

19:30 Μάντσεστερ Γ. - Νιούκαστλ

22:00 Λέστερ - Λίβερπουλ

27/12 21:45 Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ