ΤΟΤΕΝΑΜ

Απορρίφθηκε η έφεση της Τότεναμ για την κόκκινη του Σον

Tottenham Hotspur's Son Heung-min celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Saturday, Dec 7, 2019. (Jonathan Brady/PA via AP)
Tottenham Hotspur's Son Heung-min celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at the Tottenham Hotspur Stadium, London, Saturday, Dec 7, 2019. (Jonathan Brady/PA via AP) JONATHAN BRADY/PA VIA AP

Η έφεση της Τότεναμ για την κόκκινη του Σον στο ματς με την Τσέλσι έπεσε στο κενό με τον επιθετικό της ομάδας του Λονδίνου να χάνει τα ματς με Μπράιτον, Νόριτς και Σαουθάμπτον.

Χωρίς τον Σον θα αγωνιστεί στα επόμενα τρία παιχνίδια με Μπράιτον, Νόριτς και Σαουθάμπτον η Τότεναμ καθώς η έφεση που κατέθεσαν τα σπιρούνια για τη μείωση της ποινής του διεθνή επιθετικού από την αποβολή του στο ματς με την Τσέλσι έπεσε στο κενό σύμφωνα με το skysports.

Ο Σον είχε αποβληθεί στο πρόσφατο ντέρμπι στο 62' καθώς ο διαιτητής θεώρησε πως επιχείρησε σκόπιμα να χτυπήσει τον Ρίντιγκερ. Η Τότεναμ είχε υποβάλει έφεση η οποία απορρίφθηκε όμως από την Premier League.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΝ:

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ