ΑΓΓΛΙΑ

Αντσελότι: "Θέλω να οδηγήσω την Έβερτον στην Ευρώπη"

Everton's new manager Carlo Ancelotti, left, and director of football Marcel Brands in the stands during the English Premier League soccer match between Everton and Arsenal at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday, Dec. 21, 2019. (Anthony Devlin/PA via AP)
Everton's new manager Carlo Ancelotti, left, and director of football Marcel Brands in the stands during the English Premier League soccer match between Everton and Arsenal at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday, Dec. 21, 2019. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Ο Κάρλο Αντσελότι παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη ως τεχνικός της Έβερτον όπου εξέφρασε την επιθυμία του να βελτιώσει την ομάδα του Λίβερπουλ και να την οδηγήσει σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Έβερτον ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της και οι πρώτες δηλώσεις του 60χρονου τεχνικού, ως αφεντικού πλέον των ζαχαρωτών, είναι γεγονός.

Ο πολύπειρος προπονητής εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του και ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να οδηγήσει την Έβερτον στην Ευρώπη.

"Έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Αγγλία και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Μου αρέσει η ομάδα, ο σύλλογος.

Αυτός είναι ένας σύλλογος με πολλές φιλοδοξίες, με μία μεγάλη ιστορία και θεωρώ πως η ομάδα είναι καλή. Είμαι εδώ για να βελτιώσω την ομάδα και να προσπαθήσω να προσθέσω ποιότητα.

Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Premier League και να προκριθούμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δεν θα γίνει αμέσως, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε για αυτό. Οι νίκες θα πρέπει να είναι το όνειρο για αυτό το κλαμπ και τους οπαδούς του και είμαι εδώ για να προσπαθήσω να το πετύχω.

Στους οπαδούς λέω: να είστε δίπλα στην ομάδα όπως είστε πάντα επειδή είναι σημαντικό για τους παίκτες να έχουν την υποστήριξή σας.

Θα μου άρεσε να δουλεύω μαζί με τους υποστηρικτές μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έβερτον - Άρσεναλ 0-0: Κάκιστο θέαμα υπό το βλέμμα των Αντσελότι - Αρτέτα
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ