"Βροχή" τα ρούβλια για τον Τάσο Δώνη

Τρελά λεφτά απλώνουν δύο ρωσικές ομάδες στα πόδια του Τάσου Δώνη. Συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1.850.000 ευρώ φέρεται να του προσφέρει η Ντινάμο Μόσχας.

Τώρα, όμως, προκύπτει ενδιαφέρον και από άλλο κλαμπ της Μόσχας. Η ομάδα της αστυνομίας, η Ντινάμο Μόσχας δηλαδή φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Τάσου Δώνη, έχοντας κάνει κιόλας κρούση στην Στουτγκάρδη και τον ίδιο τον παίκτη για να τσεκάρει τα θέλω των δύο πλευρών.

Οι "Μπλε" Μοσχοβίτες υποστηρίζεται στα ρεπορτάζ ότι πληρώνουν 8,5 εκατ. ευρώ συν 2,5 εκατ. ευρώ σε μπόνους στην Στουτγκάρδη για να πει το "ναι". Επίσης, η Ντινάμο γράφεται ότι πρότεινε στον 22χρονο επιθετικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1.850.000 ευρώ κι εκείνος το αρνήθηκε αξιώνοντας περισσότερα.

Επίσης, όσον αφορά στην Στουτγκάρδη κι αυτή φαίνεται να μην ενθουσιάζεται από τα ποσά που άκουσε τόσο από την Σπαρτάκ όσο και από την Ντινάμο. Οι Γερμανοί, σύμφωνα πάντα με τους Ρώσους, κοστολογούν τον Τάσο Δώνη με 15 εκατ. ευρώ και δεν συζητούν για λιγότερα. Ο Δώνης, πάντως, είχε μία ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 13 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του και αυτή παραγράφηκε μετά τον υποβιβασμό των Σουηβών.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS