ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Σπαρτάκ θέλει τον Δώνη για δίδυμο με Πόνσε

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Σπαρτάκ Μόσχας βρίσκεται σύμφωνα με την BILD σε διαπραγματεύσεις με τη Στουτγκάρδη για τον Τάσο Δώνη. Οι Ρώσοι θέλουν τον 22χρονο Έλληνα διεθνή φορ για δίδυμο με τον Εσεκιέλ Πόνσε και προσφέρουν πάνω από 10.000.000 ευρώ!

Ενδιαφέρον από τη Ρωσία για τον Τάσο Δώνη αποκαλύπτει η έγκυρη γερμανική εφημερίδα, BILD. Σε Κυριακάτικο (21/7) δημοσίευμα αποκαλύπτεται ότι η Σπαρτάκ Μόσχας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Στουτγκάρδη για τον 22χρονο Έλληνα διεθνή φορ!

Η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας θέλει τον Δώνη για δίδυμο με τον συνομήλικό του Αργεντινό πρώην φορ της ΑΕΚ, Εσεκιέλ Πόνσε, τον οποίον απέκτησε από τη Ρόμα αντί 3.000.000 ευρώ.

Μπορεί η ρήτρα αποδέσμευσής του - ύψους 13.000.000 ευρώ να παραγράφηκε με τον υποβιβασμό των Σουηβών από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία - αλλά η πρόταση ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ!

Το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Οι επόμενες ημέρες, όπως υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα, αναμένεται να κρίνουν την έκβαση της υπόθεσης κι ένα ενδεχόμενο deal.

O πρώην φορ των Σασουόλο, Γιουβέντους, Λουγκάνο και Νις την περασμένη σεζόν πέτυχε πέντε γκολ σε 24 ματς στην Bundesliga.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ