COPA AMERICA

Ματσίς: Στον "αέρα" ο σταρ της Βενεζουέλας και πρώην στόχος της ΑΕΚ

Venezuela's Darwin Machis celebrates scoring his side's first goal against Bolivia during a Copa America Group A soccer match at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Eugenio Savio)
Venezuela's Darwin Machis celebrates scoring his side's first goal against Bolivia during a Copa America Group A soccer match at the Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Eugenio Savio) AP

Ο Ντάργουιν Ματσίς πρωταγωνίστησε στη νίκη της Βενεζουέλας επί της Βολιβίας και μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε για το μέλλον του. Δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει ο 26χρονος winger.

Πράγματα και θαύματα έκανε ο Ντάργουιν Ματσίς στο Βενεζουέλα - Βολιβία, σκοράροντας τα δύο από τα τρία γκολ των Βενεζουελάνων που κατάφεραν να προκριθούν στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Εννοείται πως η εξαιρετική εμφάνιση του 26χρονου εξτρέμ πυροδότησε τα σενάρια όσον αφορά στο μέλλον του τη νέα σεζόν.

Ο Ντάργουιν Ματσίς απασχόλησε την ΑΕΚ σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο από την Ένωση προκύπτει ότι πλέον δεν ασχολούνται με την υπόθεση. Βέβαια, με τέτοιες εμφανίσεις ο Ματσίς ανεβάζει τις μετοχές του και δεν αποκλείεται να πετύχει αυτό που θέλει: Να δοκιμάσει εκ νέου στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πάντως, μιλώντας και ίδιος στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το 3-1 της Βενεζουέλας σημείωσε ότι δεν γνωρίζει πού θα παίζει τη νέα σεζόν. Αποχαιρέτησε ουσιαστικά την Κάντιθ και είπε πως ανήκει στην Ουντινέζε, ότι είναι ήρεμος, συγκεντρωμένος στο Κόπα Αμέρικα και μετά θα εξετάσει τι πρόκειται να συμβεί.

Στο Sport24.gr είχε μιλήσει ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής της Ουντινέζε, Ντανιέλε Πραντέ και είχε πει ότι οι "ασπρόμαυροι" θέλουν πίσω τον Βενεζουελάνο τη νέα σεζόν. Ο Πραντέ, όμως, έχει αφήσει το κλαμπ, αναλαμβάνοντας ρόλο στην Φιορεντίνα την ίδια ώρα που κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι τον Ματσίς έχει βάλει στο μάτι η Γουότφορντ, ιδιοκτησίας του γιου του αφεντικού της Ουντινέζε, Τζίνο Πότσο.

Η Αργεντινή έχει ηττηθεί 5 φορές σε διαδικασία πέναλτι, τις περισσότερες από κάθε άλλη χώρα! Το Copa America παίζει στο Stoiximan.gr

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ