ΑΕΚ

Τεχνικός Διευθυντής Ουντινέζε στο Sport24.gr: "Θέλουμε πίσω τον Ματσίς"

Τεχνικός Διευθυντής Ουντινέζε στο Sport24.gr: "Θέλουμε πίσω τον Ματσίς"

Ο Ντάργουιν Ματσίς βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ουντινέζε, Ντανιέλε Πραντέ για να μάθει τη θέση της Ουντινέζε στο ζήτημα.

Τ' όνομα του Βενεζουαλάνου, Ντάργουιν Ματσίς φιγουράρει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται ως εκ των βασικών στόχων της Ένωσης για να καλύψει τη μίας από τις δύο θέσεις των εξτρέμ που έχει ζητήσει να έχει ο Μανόλο Χιμένεθ τη νέα χρονιά.

Αυτή την περίοδο, ο Ματσίς, αγωνίζεται με επιτυχία στην Κάντιθ όντας δανεικός από την Ουντινέζε. Οι Ισπανοί σε περίπτωση που εξασφαλίσουν την άνοδο στην La Liga έχουν συμφωνήσει οψιόν αγοράς με τους Ιταλούς και το Sport24.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή των "Φριουλάνι", Ντανιέλε Πραντέ για το update όσον αφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ο Πραντέ, λοιπόν, σημείωσε με δήλωσή του ότι η Ουντινέζε δεν έχει δεχτεί κάποια όχληση από την Ένωση ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη, τονίζοντας παράλληλα ότι πρόθεση του κλαμπ είναι να επιστρέψει ο ταχύτατος Βενεζουελάνος στο Φρίουλι: "Δεν έχουμε καμία πρόταση από την ΑΕΚ ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα".

Σε ερώτηση για τις προθέσεις τους όσον αφορά στο μέλλον του ποδοσφαιριστή, δηλαδή να πουληθεί ή να δοθεί ξανά δανεικός απάντησε: "Πρόθεσή μας είναι ότι τον θέλουμε πίσω στην Ουντινέζε".

Βέβαια, ο Ματσίς έχει ακόμα πολλά μπροστά του, μέχρι να καταλήξει στο τι θα κάνει. Έχει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Κάντιθ και στη συνέχεια να παίξει με την εθνική του ομάδα στο Copa America, και σε ανάλογες περιπτώσεις έχουμε δει ότι δεν λείπουν οι ανατροπές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ