CHAMPIONS LEAGUE

Μπαλοτέλι: Πρώτα μηδένισε τον Ρονάλντο, τώρα τον αποθεώνει μαζί με τον Μέσι

Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Μία εβδομάδα αφότου είχε ζητήσει να σταματήσουν οι συγκρίσεις του Μέσι με τον Ρονάλντο, ο Μάριο Μπαλοτέλι αναθεώρησε καθώς έσπευσε να αποθεώσει τόσο τον Αργεντινό όσο και τον Πορτογάλο.

Πριν από μία εβδομάδα ακριβώς ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε σηκώσει πάρα πολλή σκόνη με την τοποθέτησή του στο Instagram καθώς αμέσως μετά την αριστουργηματική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι απέναντι στην Λίβερπουλ στο "Καμπ Νόου", έγραψε χαρακτηριστικά: "Μέσι, φαινόμενο. Για χάρη του ποδοσφαίρου, μην τον συγκρίνετε με το 7 της Γιούβε".

Όπως ήταν λογικό, ο τρόπος που επέλεξε να ρίξει τη σπόντα του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόχλησε τους υποστηρικτές του "CR7" αλλά και φιλάθλους του ποδοσφαίρου που δεν έχουν διάθεση να μπουν στο τρυπάκι της σύγκρισης των δύο σούπερ αυτών ποδοσφαιριστών, με τον Ιταλό επιθετικό να έχει όμως τώρα άλλη στάση.

Σε ποστάρισμα που έκανε μετα τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Λίβερπουλ, σε μία βραδιά που ο Μέσι δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στην πρόκριση στον τελικό, έσταξε μέλι για τους "κόκκινους" αλλά και για τους Μέσι και Ρονάλντο!

"Μάθημα χαρακτήρα! Μπορείς μόνο να τους χειροκροτήσεις!!!", ήταν το σχόλιό του για την εμφάνιση της Λίβερπουλ, για να αναφερθεί στη συνέχεια με κολακευτικά λόγια τόσο για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα όσο και για τον ηγέτη της Γιουβέντους.

Μπαλοτέλι: Πρώτα μηδένισε τον Ρονάλντο, τώρα τον αποθεώνει μαζί με τον Μέσι

"Λοιπόν: Ο Μέσι παραμένει ένας παίκτης που δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη παρά την άσχημη και πολύ δύσκολη βραδιά που είχε την Τρίτη. Ο Ρονάλντο παραμένει ο πιο δυνατός παίκτης αυτού του πλανήτη παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε στα ημιτελικά...

Τα υπόλοιπα που γράφονται είναι απλά κουτσομπολιά και κακίες. Δεν μπορεί κανείς να κοροϊδέψει ή να πει άσχημα πράγματα για αυτούς τους δύο για ένα άσχημο παιχνίδι ή μία χαμένη πρόκριση ή μία ήττα... Θα ήταν τρελοί. Καλό βράδυ", έγραψε ο... ενωτικός "Super Mario".

Μπαλοτέλι: Πρώτα μηδένισε τον Ρονάλντο, τώρα τον αποθεώνει μαζί με τον Μέσι

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ