CHAMPIONS LEAGUE

Μπαλοτέλι: Αποθέωσε τον Μέσι και μηδένισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Soccer Player Mario Balotelli poses for photographers upon arrival at the Fashion For Relief 2018 event during the 71st international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 13, 2018. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP)
Soccer Player Mario Balotelli poses for photographers upon arrival at the Fashion For Relief 2018 event during the 71st international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 13, 2018. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP) ARTHUR MOLA/INVISION/AP

Μετά τα θαύματα του Λιονέλ Μέσι στο Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ 3-0, ο Μάριο Μπαλοτέλι ζήτησε για χάρη του ποδοσφαίρου να σταματήσουν οι συγκρίσεις με τον CR7.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν τόσο σούπερ στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Λίβερπουλ με 3-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Champions League που ανάγκασε τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος δεν θέλει και πολύ βέβαια για να ξεσπάσει, να βγει και να γράψει δημόσια ότι πρέπει να σταματήσουν οι συγκρίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για χάρη του ποδοσφαίρου!

Βέβαια, το φοβερό της υπόθεσης είναι πως ο "Σούπερ Μάριο" στο post του πουθενά δεν αναφέρθηκε στον CR7. Όχι, ο Ιταλός φορ καταφέρθηκε κατά του Πορτογάλου, σημειώνοντάς τον ως " ...το 7 της Γιούβε..."

Συγκεκριμένα, ο διεθνής επιθετικός έγραψε: "Μέσι, φαινόμενο. Για χάρη του ποδοσφαίρου, μην τον συγκρίνετε με το 7 της Γιούβε".

Αν τα βάλει κανείς κάτω, λοιπόν, ο Μπαλοτέλι... έκλεψε το παρατσούκλι του Βραζιλιάνου Ρονάλντο και το χάρισε στον Μέσι, δηλαδή το "φαινόμενο", ενώ για τον Κριστιάνο έγραψε υποτιμητικά. Πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσεις όταν ο Ιταλός δεν αναφέρει καν τ' όνομα του σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST

Μπαλοτέλι: Αποθέωσε τον Μέσι και μηδένισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ