ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάραγκερ για τους παίκτες της Παρί: "Μόνο τα παιδιά κυλιούνται τόσο πολύ, τι λένε μετά στις οικογένειές τους;"

Κάραγκερ για τους παίκτες της Παρί: "Μόνο τα παιδιά κυλιούνται τόσο πολύ, τι λένε μετά στις οικογένειές τους;"

Ιδιαίτερα επικριτικός για τον Νεϊμάρ και τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν σε σχόλιο του μετά το ματς με τη Λίβερπουλ ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 επί της Λίβερπουλ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League. Ωστόσο, αυτό που για μία ακόμα φορά σχολιάστηκε ποικιλότροπα από πολλούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ο χρόνος που πέρασε στο γρασίδι ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί, βρέθηκε πολλές φορές ξαπλωμένος στο χορτάρι και αυτό δεν άρεσε σε πολλούς.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Τζέιμι Κάραγκερ. Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ ο οποίος πλέον είναι σχολιαστής μίλησε αρκετά επικριτικά για τον Βραζιλιάνο τονίζοντας: "Ήταν απογοητευτικό. Για τον Νεϊμάρ λέγαμε στο πρώτο ημίχρονο ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όμως ήταν ντροπιαστικό αυτό που είδαμε σήμερα. Αν συνεχίσει να το κάνει αυτό στο υπόλοιπο της καριέρας του θα τον θυμούνται όλοι γι' αυτό και όχι για το ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αφήνει μία πικρή γεύση στο στόμα όλο αυτό".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους αστέρες της Παρί τους οποίους παρομοίασε με παιδιά σε παιδότοπο: "Εάν ο Κλοπ έχει εκνευριστεί μαζί τους είναι απόλυτα κατανοητό. Ακόμα και ο αρχηγός, ο Τιάγκο Σίλβα, ο αμυντικός, κυλιόταν στο κόρνερ κρατώντας το πρόσωπό του. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με ορισμένους σπουδαίους παίκτες, δεν χρειάζεται να αναλώνονται σε τέτοιες τακτικές. Θα έπρεπε να αφήσουν το ποδόσφαιρο που παίζουν να μιλήσει για αυτούς. Απορώ πως πηγαίνουν μετά στο σπίτι τους και μιλούν με τις οικογένειες και τις συζύγους τους. Μόνο τα παιδιά σε παιδότοπους κυλιούνται στο έδαφος τόσο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ