ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Η επιστροφή των βορείων!

Η επιστροφή των βορείων!
Χριστοφορίδης

Σπουδαία αποτελέσματα από τις αποστολές των βορείων αθλημάτων σε παγκόσμιο κύπελλο και κύπελλο IBU. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Καραμίχας και Χριστοφορίδης

ΣΚΙ ΑΝΤΟΧΗΣ

Σε φόρμα ο Φάφαλης

Ο Λευτέρης Φάφαλης λίγο πριν τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λίμπερετς της Τσεχίας, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή φόρμα. Έλαβε μέρος στο σπριντ του παγκοσμίου κυπέλλου του Βάλντιντέντρο της Ιταλίας και κατάφερε να μείνει κοντά στους κορυφαίους, παρά τον υψηλότατο ανταγωνισμό.

Ο Μετσοβίτης σκιέρ έχασε την πρόκριση για τον τελικό για λίγα δευτερόλεπτα, μένοντας στην 49η θέση, έχοντας όμως μπροστά του την αφρόκρεμα του σκι αντοχής. Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μένει, όσο οι βαθμοί FIS, που μάζεψε ο Φάφαλης από τον δύσκολο αγώνα.

" Είναι ένα αποτέλεσμα που μου δίνει ώθηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έχω προγραμματίσει σωστά τους αγώνες μου και αυτό βγαίνει στο σκι", δήλωσε ο κορυφαίος Έλληνας σκιέρ, ο οποίος πλέον ταξιδεύει για Γερμανία. Εκεί θα ακολουθήσει μίνι προετοιμασία, λίγο πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λίμπερετς της Τσεχίας που ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΘΛΟ

Έτοιμοι για Κορέα!

Ο Σταύρος Χριστοφορίδης και ο Κλεάνθης Καραμίχας εντυπωσίασαν στο 7ο κύπελλο IBU της χρονιάς, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Ο Χριστοφορίδης επέστρεψε μετά από καιρό στα θετικά αποτελέσματα, καταλαμβάνοντας την 7η θέση. Σύμμαχος του ήταν το καλό πέρασμα από το πεδίο βολής, στο οποίο υπέπεσε μόλις σε δύο λάθη.

Ο Κλεάνθης Καραμίχας μπορεί να ήταν αλάνθαστος στη σκοποβολή, όμως ήταν χειρότερος στο σκι και έμεινε στην 9η θέση. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα των δύο διαθλητών τους έδωσαν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις μεγάλες διοργανώσεις και φυσικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πιέονγκ Τσανγκ της Νότιας Κορέας, με πιθανότερη τη συμμετοχή του Καραμίχα.















TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ