ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζοτς: "Ελάτε στο γήπεδο"

Ζοτς: "Ελάτε στο γήπεδο"
Ομπράντοβιτς

Τη βοήθεια του κόσμου, για να φτάσει ο Παναθηναϊκός, στην 12η νίκη του στην Ευρωλίγκα, ζήτησε ο Ομπράντοβιτς

" Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας για την πρώτη φάση και αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να έρθουν οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο και να μας ευχηθούν καλή τύχη στους 16. Ενα γεμάτο γήπεδο είναι κάτι που θέλουμε να δούμε και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας παίζοντας καλά και κερδίζοντας έναν ακόμα αγώνα", είπε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο "Ζοτς".

" Ολοι ξέρουν τη σχέση που έχω με την Παρτιζάν αλλά όταν είσαι επαγγελματίας, θέλεις πάντα να οδηγήσεις την ομάδα σου σε μία ακόμα νίκη. Παίξαμε τέλεια στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση για να πετυχουμε τους στόχους μας".

Για το ματς με την Παρτιζάν, μίλησε και ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι με τον Άρη, Σάνι Μπετσίροβιτς: " Μετά από τη νίκη μας στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη, η ομάδα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση κρατώντας σταθερό το ρυθμό μας, τώρα που πλησιάζουμε στη φάση των "16".

" Εμειναν δύο αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περίόδου και θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε άλλες δύο νίκες. Φυσικά τα σερί δεν μετρούν. Αυτό που μετράει είναι να είσαι έτοιμος όταν οι αγώνες έχουν βαθμολογική σημασία. Θέλουμε να βελτιώσουμε το μπασκετικό μας επίπεδο και να εξαλείψουμε κάποια λάθη που μπορεί να μας οδηγήσουν σε κάποια αναπάντεχη ήττα".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ