ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζητά διακοπή ή ξένους διαιτητές ο Ολυμπιακός

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όχι μόνο την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την συμμετοχή ξένων διαιτητών στους Τελικούς της Stoiximan.gr Basket League ζητούν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Διαφορετικά, διακοπή!

Η είδηση της επιστολής του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα , έκανε αρκετό θόρυβο. Μόνο που οι χρηματοδότες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν αποφάσισαν εν βρασμώ, αλλά συνεχίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν τον Φεβρουάριο ζήτησαν την παρέμβαση του Γιώργου Βασιλειάδη για τη μη συμμετοχή των τεσσάρων διαιτητών της EuroLeague στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τότε, οι Αγγελόπουλοι είχαν υποστηρίξει πως τίθενται σε άμεσο κίνδυνο τα αγωνιστικά και οικονομικά συμφέροντα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τώρα, με την επιστολή τους στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ζητούν τη διακοπή του πρωταθλήματος! Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους, ζητούν ξένους διαιτητές στους Τελικούς της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως να πάρει θέση ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα ζήτημα που έχει φέρει το ελληνικό μπάσκετ σε μια πολύ δύσκολη θέση.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ