ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστολή Αγγελόπουλων σε Τσίπρα για Βασιλακόπουλο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χοντραίνει η κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να ζητούν παρέμβαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά απ' όσα έγιναν στην ΚΕΔ.

Στα άκρα φτάνει ο Ολυμπιακός την κόντρα του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ο Παναγιώτης κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζητούν με επιστολή τους την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα σε βάρος του προέδρου της ΕΟΚ, με αφορμή όσα συμβαίνουν με τους διαιτητές και συνολικά για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΟΚ.

Το γεγονος ότι δεν εκτελούνται δηλαδή οι δικαστικές αποφάσεις, με τελευταία αφορμή το μη ορισμό των διεθνών διαιτητών της EuroLeague στους ημιτελικούς και τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League. Όλα αυτά, μία μέρα μετά απ' όσα συνέβησαν στην ΚΕΔ, το μεσημέρι της Τετάρτης 30/5, την ώρα που οι Πειραιώτες ζητούν από τον Πρωθυπουργό ξένους διαιτητές στην σειρά των Τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Το χρονικό των μηνύσεων στην ΚΕΔ από τους Γκόντα και Φούφη:

Το μεσημέρι της Τετάρτης (30/5) έγινε η συνεδρίαση της ΚΕΔ/ΕΟΚ, προκειμένου να κληρωθούν οι διαιτητές των δύο πρώτων τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στα γραφεία της Ομοσπονδίας εμφανίστηκαν οι Γκόντας και Φούφης, που ρώτησαν αν είναι κι αυτοί υποψήφιοι. " Οχι δεν είστε", απάντησε ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΟΚ Στέλιος Συμεωνίδης, ο οποίος βρίσκεται και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, που μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση και ζητά την αποχώρησή του από την Επιτροπή .

Μόλις οι Γκόντας και Φούφης έλαβαν την αρνητική απάντηση, κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ (συνορεύει με τα γραφεία της ΕΟΚ) και κατέθεσαν μήνυση στον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, στα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ, ότι παρανόμως δεν συμπεριλήφθηκαν στην κλήρωση. Κάπως έτσι προστέθηκε ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα των δύο πλευρών, που ξεκίνησε με τον μη ορισμό των 4 διαιτητών της EuroLeague σε αγώνες της Stoiximan.gr Basket League από την περσινή σεζόν, μέχρι αυτό να αλλάξει μετά την δικαίωσή τους από το ΑΣΕΑΔ . Οι 4 διαιτητές της EuroLeague δεν είχαν οριστεί ούτε στους αγώνες της ημιτελικής φάσης , ο Ηλίας Κορομηλάς ωστόσο ορίστηκε για τον πρώτο μικρό τελικό ανάμεσα σε Προμηθέα και ΠΑΟΚ (2/6).

Λίγες ώρες μετά και δίχως κανείς να έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχώρησε από το γραφείο του και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε αστυνομικούς, που του ζήτησαν να κατευθυνθεί στο τμήμα. Ομως ο Βασιλακόπουλος αποχώρησε κανονικά, όπως και όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ που ήταν στα γραφεία εκείνη την ώρα.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με δύο μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ, τον Στέλιο Συμεωνίδη και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Ο Σπύρος Γκόντας και ο Γιάννης Φούφης εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι είναι δύο από τα πρόσωπα που έχουν μηνυθεί και οι αστυνομικοί τους κράτησαν. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ως δικηγόρος έφυγε αμέσως, ο Συμεωνίδης όμως έμεινε στο τμήμα για αρκετή ώρα.

Προκλήθηκε ένταση ακόμα και ανάμεσα στους δικηγόρους των διαιτητών και της ΕΟΚ που βρέθηκαν εκεί, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Εν τέλει ο εισαγγελέας υπηρεσίας ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα πως δεν συντρέχει λόγος αυτοφώρου και δόθηκε άδεια να αποχωρήσει ο Συμεωνίδης, μόνο που υπήρξε και νέα ένταση. Γκόντας και Συμεωνίδης λογομάχησαν και κατατέθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις για εξύβριση. Εν τέλει κανείς δεν πέρασε τη διαδικασία αυτοφώρου και ο εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε το ΟΚ για να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.

Ακούστε πώς μετέδωσε την είδηση ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος:

Διαβάστε ακόμη:

Μάνος Μίχαλος: Μοναρχία και ανομία

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ