Δικαίωσε τους διαιτητές της EuroLeague το ΑΣΕΑΔ!

Δικαίωσε τους διαιτητές της EuroLeague το ΑΣΕΑΔ!

Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτές τις προσφυγές των τεσσάρων διαιτητών της EuroLeague (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) κατά της ΚΕΔ/ΕΟΚ!

Άλλη τροπή παίρνει η κόντρα μεταξύ των τεσσάρων διατητών της EuroLeague και της ΚΕΔ/ΕΟΚ μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει τους Σπύρο Γκόντα, Ηλία Κορομηλά, Γιάννη Φούφη και Πέτρο Παπαπέτρου! Οι διεθνείς διαιτητές είχαν καταθέσει δύο προσφυγές κατά της ΚΕΔ/ΕΟΚ, μία επειδή δεν ορίζονται στους αγώνες των εγχώριων πρωταθλημάτων και μία διότι είχαν τιμωρηθεί παλαιότερα με αποκλεισμό από ένα μήνα. Δικαιώθηκαν και στις δύο.

"Η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τους διαιτητές. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι υποχρεωμένη με βάση αυτή την απόφαση να τους ορίζει κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ΑΣΕΑΔ έκρινε ως μη νόμιμη την μη χρησιμοποίηση τους εδώ και δύο χρόνια στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι διαιτητές πρέπει να επιφυλαχθούν για περαιτέρω ενέργειες και η ΕΟΚ να τους ζητήσει συγνώμη για ό,τι έγινε", είπε σχολιάζοντας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ ο Γιάννης Μαρακάκης, νομικός εκπρόσωπος του Ηλία Κορομηλά.

 

H ιστορία της διαμάχης των τεσσάρων διαιτητών (Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης, Ηλίας Κορομηλάς και Πέτρος Παπαπέτρου) με την ΕΟΚ κρατάει πάνω από ένα χρόνο. Από τη στιγμή που άρχισε η κόντρα μεταξύ της FIBA και της EuroLeague, στο επίκεντρο αυτής βρέθηκαν οι διαιτητές, με τους τέσσερις προαναφερόμενους να πληρώνουν το γεγονός ότι επέλεξαν να σφυρίζουν τους αγώνες της EuroLeague και όχι στις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Δείτε το tweet του Σπύρου Γκόντα:

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος το γιγαντιαίο Beluga Airbus

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος, βρέθηκε αυτές τις ημέρες ένα από τα πέντε γιγαντιαία Beluga Airbus που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο

Oι μεταγραφές που χρειάζεται επειγόντως το 'Power of Love'

Το σπίτι της αγάπης, που μπήκε βάναυσα στη ζωή μας, χρειάζεται ένα γενναίο 'ρεκτιφιέ' προκειμένου να γίνει πιο 'φιλόξενο' για το αντρικό μάτι.

Την άνοιξη οι αποφάσεις για το ελληνικό χρέος

Στην Εαρινή Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου οι καθοριστικές εξελίξεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Μέχρι τότε αναμένεται να έχουν καταλήξει οι τεχνικές συζητήσεις

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24