NBA

Βεζένκοβ για Κινγκς: "Τα δικαιώματά μου είναι σε μία ομάδα που βλέπει κάτι θετικό σε εμένα, μπορεί να κάνουν πρόταση"

Βεζένκοβ για Κινγκς: "Τα δικαιώματά μου είναι σε μία ομάδα που βλέπει κάτι θετικό σε εμένα, μπορεί να κάνουν πρόταση"

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Βουλγαρίας και αναφέρθηκε στην ανταλλαγή των δικαιωμάτων του στο ΝΒΑ που πλέον ανήκουν στους Σακραμέντο Κινγκς και την πιθανότητα πρότασης από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι Σακραμέντο Κινγκς είναι πλέον η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοβ στο ΝΒΑ. Οι "βασιλιάδες" παρακολουθούν, όπως φαίνεται, καιρό τον Βεζένκοβ και είδαν στοιχεία που τους άρεσαν στο παιχνίδι του. Άλλωστε ο GM των Κινγκς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 27χρονο φόργουορντ που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του και αποτέλεσε μέλος της καλύτερης πεντάδας της EuroLeague.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Βεζένκοβ στον τηλεοπτικό σταθμό NOVA της Βουλγαρίας αναφέρθηκε στην εξέλιξη αυτή λέγοντας: "Τα δικαιώματά μου είναι σε μία ομάδα που βλέπει κάτι θετικό σε εμένα και κάτι που μπορεί να τους οδηγήσει στο να μου κάνουν πρόταση. Τη δεδομένη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας και θα προετοιμαστούμε στο 100% ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως στο νέο συμβόλαιο του Βεζένκοβ με τον Ολυμπιακό, που υπογράφηκε στις αρχές της σεζόν, περιλαμβάνεται όρος για NBA out, το οποίο έχει ισχύ ως τα μέσα του Ιουλίου και φτάνει στις 750.00 δολάρια. Συνεπώς αν η ομάδα του Σακραμέντο θελήσει να τον εντάξει στο ρόστερ της και ο ίδιος αποφασίσει να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα, θα χρειαστεί απλώς να καταβάλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο στους ερυθρόλευκους, ενεργοποιώντας τη σχετική παράμετρο.

Θυμίζουμε πως ο Βεζένκοβ έχει ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βουλγαρίας για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Λιθουανία και την Τσεχία. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι από τους κορυφαίους παίκτες της χώρας συνεπώς η παρουσία του στην Εθνική ανεβάζει επίπεδο τους Βούλγαρους που μετρούν ως τώρα μόλις μία νίκη στα τέσσερα ματς των προκριματικών που έχει δώσει, αυτή κόντρα στην Τσεχία.

Στο επόμενο ματς των προκριματικών, η Βουλγαρία θα παίξει εντός έδρας κόντρα στην Λιθουανία την πρώτη μέρα του Ιουλίου (1/7, 19:00), ενώ στις 4/7 θα κοντραριστεί με την Βοσνία εκτός έδρας.

TAGS NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ