ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Πού θα δείτε την ιστορική ρεβάνς για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς φιλοξενεί την Άστον Βίλα και θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στον τελικό του Conference League. Η ώρα και το κανάλι του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση μπροστά, καθώς φιλοξενεί την Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena και στις 29 Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα.

Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ και πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο καλούνται να υπερασπιστούν.

Αν τα καταφέρουν θα πρόκειται για την πιο μεγάλη επιτυχία στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου, καθώς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελικό και θα γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που παίζει ευρωπαϊκό τελικό μετά τον Παναθηναϊκό και τον τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών κόντρα στον Άγιαξ το 1971. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE Sport 2 και θα καλυφθεί από το Match Center του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Η ώρα και το κανάλι του ματς στο Καραϊσκάκης

  • 22:00 Ολυμπιακός - Άστον Βίλα / COSMOTE Sport 2
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ