ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Το μήνυμα έκπληξη των παιδιών του στον Βασίλη Σπανούλη

Οι γιοι του Βασίλη Σπανούλη στέλνουν μήνυμα στον πατέρα τους στην εκδήλωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμήν του Σπανούλη
Οι γιοι του Βασίλη Σπανούλη στέλνουν μήνυμα στον πατέρα τους στην εκδήλωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμήν του Σπανούλη PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Τα παιδιά του Βασίλη Σπανούλη έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον μπαμπά τους, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την απόσυρση του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού από τη δράση.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε στο YouTube ένα πολύ ωραίο βίντεο με τα πέντε από τα έξι παιδιά του Βασίλη Σπανούλη. Τα τρία αγόρια τον συνεχάρησαν για τη σπουδαία καριέρα του, ενώ τα δύο από τα τρία κορίτσια (δεν μίλησε το μικρότερο παιδί του Σπανούλη) του εξέφρασαν την αγάπη που νιώθουν για τον πατέρα τους.

Άλλωστε η οικογένεια που έχει δημιουργήσει ο Βασίλη Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, ήταν ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής του "Kill Bill", η οποία τον συνόδευε πολλές φορές στις αθλητικές του υποχρεώσεις.

Παράλληλα η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο προς τον Βασίλη Σπανούλη.

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ