ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: "Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να φύγω από τον Ολυμπιακό, αν και είχα προτάσεις"

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
(KLODIAN LATO / EUROKINISSI) PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Έπειτα από ερώτηση που του έγινε, ο Βασίλης Σπανούλης επεσήμανε πως από το καλοκαίρι του 2010, που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ουδέποτε σκέφτηκε την αποχώρηση από τους ερυθρόλευκους για χάρη άλλου συλλόγου.

Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν, στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για να τον τιμήσει. Ο "Kill Bill" μίλησε για την Ιθάκη του, τον Ολυμπιακό, ενώ -έπειτα από ερώτηση που του έγινε- ξεκαθάρισε πως ουδέποτε σκέφτηκε την αποχώρηση από τους ερυθρόλευκους για χάρη άλλης ομάδας.

"Αν σκεφτώ πέντε συμβόλαια που κάναμε, από τέσσερις ώρες για το κάθε ένα, γύρω στις 20 ώρες καθίσαμε με τους προέδρους. Μιλήσαμε για μπάσκετ για πέντε-έξι λεπτά. Περισσότερο μιλούσαμε για θέματα πιο προσωπικά. Δεν υπήρξαν ιδιαίτερες δυσκολίες, πάντα υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση, μια χημεία που μας κάλυπτε ό,τι γινόταν για να βρεθεί η λύση γρήγορα. Ήταν πάντα θέμα χρόνου να ανανεώσω, ποτέ δεν πήγα στα γραφεία για να μην το κάνω. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου, αν και είχα προτάσεις, να φύγω από τον Ολυμπιακό. Πάντα πίστευα ότι θα τα βρούμε για να μείνω.

Με ήθελαν πραγματικά πολλές ομάδες, όμως το όραμά μου στον Ολυμπιακό δεν είχε τελειώσει. Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου αλλού. Ήθελα να συνεχίσουμε για να μεγαλώσουμε τον Ολυμπιακό" είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ