ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Ο Kill Bill μαζί με όλους τους τίτλους που κατέκτησε

Ο Σπανούλης με τις κούπες στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του
Ο Σπανούλης με τις κούπες στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Ολυμπιακού προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, ο Kill Bill φωτογραφήθηκε μαζί με όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

Ο Βασίλης Σπανούλης έριξε και επίσημα τίτλους στη μεγάλη καριέρα του με συνέντευξη Τύπου που ο διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Kill Bill βρέθηκε δίπλα απ' τα... κεκτημένα του.

Συγκεκριμένα, ο Σπανούλης φωτογραφήθηκε μαζί με όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει στην καριέρα του, ανάμεσά τους και οι κούπες της EuroLeague. Μία απ' τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν ήταν εκείνη που ποζάρει μαζί με την οικογένειά του.

Ο Σπανούλης με τις κούπες και την οικογένειά του στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του
Ο Σπανούλης με τις κούπες και την οικογένειά του στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY
Ο Σπανούλης με τις κούπες στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του
Ο Σπανούλης με τις κούπες στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY
Ο Σπανούλης με τις κούπες και την ομάδα του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του
Ο Σπανούλης με τις κούπες και την ομάδα του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY
Ο Σπανούλης με τις κούπες και τους Αγγελόπουλους στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του
Ο Σπανούλης με τις κούπες και τους Αγγελόπουλους στη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ