ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ίσως δεν ήταν οφσάιντ, αλλά μας ακύρωσαν γκολ επειδή ο Κίμιχ κάνει βουτιά"

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti reacts after winning the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, May 8, 2024. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Κάρλο Αντσελότι @ 2024 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι όταν ρωτήθηκε για τα παράπονα της Μπάγερν για τη διαιτησία του Μαρτσίνιακ, ανέφερε ότι το αυτογκόλ του Αλφόνσο Ντέιβις έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Κίμιχ έκανε "βουτιά' και δεν υπήρχε φάουλ του Νάτσο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση στον τελικό του Champions League χάρη στη νίκη με 2-1 επί της Μπάγερν, με τη διαιτησία να βρίσκεται στο επίκεντρο με αφορμή τη φάση στο 102', η οποία προκάλεσε πολλά παράπονα από τον Τόμας Τούχελ, αλλά και τους παίκτες των Βαυαρών.

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε μετά το ματς ότι ίσως αυτή η φάση ήταν καθαρή και δεν υπήρξε οφσάιντ, αλλά έπρεπε να μετρήσει το γκολ που πέτυχαν οι Μαδριλένοι στο 71' με αυτογκόλ του Αλφόνσο Ντέιβις, το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Νάτσο στον Κίμιχ. Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί ότι ο Κίμιχ κάνει βουτιά και λανθασμένα ακυρώθηκε το γκολ.

"Ο βοηθός σήκωσε τη σημαία, ο διαιτητής σφυρίζει και σταματάμε. Ίσως δεν ήταν οφσάιντ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι σφύριξε. Παραπονούνται για το γκολ και εμείς για ένα άλλο που μας έχουν ακυρώσει, επειδή ο Κίμιχ κάνει βουτιά και το γκολ έπρεπε να μετρήσει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός των μερένγκες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ