EUROLEAGUE

Βασιλειάδης: "Όνειρό μου"

Βασιλειάδης: "Όνειρό μου"
Βασιλειάδης

Πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του έχει ο Κώστας Βασιλειάδης, που θα συμμετάσχει στο πρώτο του F4

" Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα κι αυτή τη φορά για το Final Four της Αθήνας. Στην πρώτη μου χρονιά με την Ουνικάχα, καταφέραμε να φτάσουμε τόσο ψηλά και θεωρώ ότι είναι σημαντική επιτυχία και για μένα προσωπικά, εάν σκεφτώ ότι υπάρχουν πολλοί και καλοί αθλητές, που δεν καταφέρνουν να παίξουν σε ένα Final Four στη διάρκεια της καριέρας τους".

Για τον ίδιο και το ότι δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό τρίτο παιχνίδι της σειράς με την Μπαρτσελόνα είπε: " Είναι πολύ δύσκολο να μην αγωνίζεσαι, όπως συνέβη με μένα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά σε κάθε παιχνίδι υπάρχει και διαφορετικό πλάνο, το οποίο όλοι πρέπει να ακολουθούμε πιστά. Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος να βοηθήσεις κι εγώ στα 20 παιχνίδια που έπαιξα στη διοργάνωση, στην πρώτη ουσιαστικά χρονιά μου στην Ευρωλίγκα, βοήθησα την ομάδα όσο μπορούσα. Αυτό που έχει σημασία είναι τι κάνει η ομάδα και όχι ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει. Όλοι μας γι' αυτό προσπαθούμε, από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο που υπάρχει στην ομάδα".

Για την παρουσία του με την Μάλαγα στο Final Four της Αθήνας ο Βασιλειάδης είπε πως: " Ήταν όνειρό μου, όταν ξεκινούσαμε τη φετινή σεζόν, να φτάσουμε μέχρι το τέλος και χαίρομαι που θα παίξουμε στην Ελλάδα και θα είναι εκτός από εμένα και ο Θοδωρής ο Παπαλουκάς. Ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης κι αυτό τα λέει όλα... Ο Μιχάλης δεν τα κατάφερε, ξέρω ότι το ήθελε πολύ. Με την ΤΣΣΚΑ είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα έρθει η ώρα να σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ακόμη καιρό. Είναι ένα παιχνίδι, αυτό ξέρω και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ή να προβλέψει τι θα συμβεί. Εδώ που φτάσαμε, όλα γίνονται".

Σχετικά με την φετινή χρονιά της Μάλαγα δήλωσε: " Περάσαμε άλλωστε μία δύσκολη χρονιά, με πολλά προβλήματα και τραυματισμούς. Χάσαμε από την αρχή τον Μπράουν και τώρα που επέστρεψε και έδειξε πόσο σημαντική είναι η εμπειρία του, δεν θα έχουμε τον Big D. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σαντιάγκο μας στεναχώρησε όλους, κι εύχομαι να το ξεπεράσει, αλλά η απουσία του μας δυνάμωσε περισσότερο και γι' αυτό παίξαμε τόσο δυνατά, έξυπνα και με πάθος. Παίξαμε και για τον Ντάνι και πήραμε την πρόκριση και γι' αυτόν".

" Έτσι όμως αντιδράσαμε και σε όλες τις δύσκολες στιγμές που είχαμε στη διάρκεια της σεζόν. Χάσαμε με 50 πόντους από τη Μπανταλόνα, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ντραπήκαμε, αλλά δεν απογοητευτήκαμε, ο προπονητής μας μετά από εκείνο το παιχνίδι, ζήτησε να διατηρήσουμε την ηρεμία και τη σοβαρότητά μας, ο κόσμος ήταν και τότε δίπλα μας, όπως σε όλα τα παιχνίδια, νικήσαμε στο επόμενο παιχνίδι με 48 πόντους την Κάχα Σαν Φερνάντο και κάπως έτσι φτάσαμε δυνατοί μέχρι εδώ", για να καταλήξει: "Ραντεβού στην Αθήνα λοιπόν, αν και θα έχουμε πλέον πιο συχνή επικοινωνία. Το επιβάλλουν και οι συνθήκες".







TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ