EUROLEAGUE

Βασιλειάδης: "Ανυπομονώ"

Βασιλειάδης: "Ανυπομονώ"
Βασιλειάδης-Τσαλδάρης

Πως και πως αναμένει την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Βασιλειάδης

" Γυρίζω στη Θεσσαλονίκη μετά από επτά μήνες και το συναίσθημα είναι πολύ ωραίο πραγματικά. Ανυπομονώ να δω φίλους, την οικογένεια μου και το κυριότερο, να πάρω μια γεύση από την πόλη μου που θα μου δώσει δύναμη μέχρι το καλοκαίρι και τις διακοπές", τόνισε ο Κώστας Βασιλειάδης στην ιστοσελίδα του, www.kostasvasiliadis.gr, για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη ενώ για αυτή στο Αλεξάνδρειο και το παιχνίδι με τον Άρη είπε: " Θα παίξω σε μια έδρα που γνωρίζω πολύ καλά, έχω παίξει τόσα παιχνίδια με τον Άρη".

" Ελπίζω να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα όπως συνήθως, αν και το παιχνίδι θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα", κι όσο για την πρόκριση της Ουνικάχα στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκα τόνισε: " Η ομάδα μου εξασφάλισε την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Ντιναμό, επιτυχία ιστορικής σημασίας για την Ουνικάχα, που πρώτη φορά φτάνει σε τέτοιο επίπεδο, αλλά και για την πόλη που ζει σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού".

" Στο παιχνίδι με τη Ντιναμό υπήρχαν 10.000 φίλαθλοι μέσα στο γήπεδο και μας βοήθησαν απίστευτα με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και φαίνεται πως το ίδιο θα γίνει και με τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, πράγμα που πιστεύω θα δυσκολέψει πολύ τον αντίπαλό μας, αφού το πλεονέκτημα έδρας το έχουμε εμείς".

Ο Βασιλειάδης αναφέρθηκε και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Μάλαγα στην Βαλένθια με την τοπική ομάδα με αφορμή την ευκαιρία που είχε να συναντηθεί και πάλι με τον καλό του φίλο Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

" Η χαρά μου που συνάντησα το Λουκά για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν, αυτή τη φορά το Σάββατο για το παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον της Παμέσα ήταν πολύ μεγάλη".

" Το έχω πει ξανά και ξανά, πρόκειται για πολύ καλό μου φίλο και συμπαίκτη, είμαστε μαζί τόσα χρόνια και ήταν πολύ σημαντικό για μένα που μπόρεσα να τον δω τόσες φορές αυτή την πρώτη χρονιά που είμαστε και οι δύο στο εξωτερικό. Του εύχομαι στη Βαλένθια να βρει τις συνθήκες που ήθελε πραγματικά".

" Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Το καλοκαίρι συμφωνήσαμε να γυρίσουμε μαζί στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του πρωταθλήματος και να σταματήσουμε στη Ρώμη για ψώνια. Πλέον δεν υπάρχει κανείς πιο καλός από το Λουκά για κάτι τέτοιο".











TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ