EUROLEAGUE

Σκαριόλο: "Να βελτιωθούμε"

Σκαριόλο: "Να βελτιωθούμε"
Σκαριόλο

Νέους τρόπους βελτίωσης για την ομάδα του θα αναζητήσει ο Σέρτζο Σκαριόλο στο παιχνίδι με τον Άρη

" Πρόκειται για ένα παιχνίδι, στο οποίο θα ψάξουμε διαφορετικές λύσεις από ότι στα υπόλοιπα, αφού δεν είναι το αποτέλεσμα ο κύριος στόχος μας. Φυσικά θέλουμε να αγωνιστούμε σοβαρά, με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό", είπε ο τεχνικός των Ισπανών, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Θα προσπαθήσουμε να "πιάσουμε" τεχνικούς και φυσικούς στόχους, να μοιράσουμε τα λεπτά συμμετοχής και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Θα κοιτάξουμε την πρόοδό μας ως ομάδα, περισσότερο από τον αντίπαλό μας, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ο Άρης, ειδικά μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού, είναι σε πολύ καλή φόρμα".

Από την πλευρά του, ο Κάρλος Καμπέθας, τόνισε ότι θέλει τη νίκη για να κλείσει η ομάδα του καλά το top-16: " Είναι φανερό ότι αυτό δεν θα είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θα έχουμε την πίεση των υπολοίπων και αυτό το κάνει διαφορετικό. Την ίδια στιγμή, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση που θα μας βοηθήσει στο κοντινό μέλλον και για να κλείσουμε το top-16 με καλή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη".

" Ξέρουμε ότι οι οπαδοί τους υποστηρίζουν θερμά την ομάδα, αλλά αφού ο Άρης δεν έχει κίνητρο, δεν είμαι σίγουρος για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε, παρά το γεγονός ότι το ελληνικό κοινό είναι πάντα υπέροχο".





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ