ΑΡΗΣ

Τζεβελέκης: "Οι παίκτες κατάλαβαν"

Τζεβελέκης: "Οι παίκτες κατάλαβαν"
Τζεβελέκης

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας

"Ο Άρης βλακωδώς έχασε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, αυτό με το Μιλάνο", τόνισε αρχικά ο Θανάσης Τζεβελέκης με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης να πρόσθεσε λέγοντας πως: "Πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, πλέον υπάρχουν μόνο νίκες.
Μετά την νίκη επί του Αμαρουσίου, βλέπω ότι οι παίκτες κατάλαβαν κάτι από όσα τους είπαμε. Το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής στην χρονιά ήταν αυτό στο Μαρούσι, η ομάδα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Αν χάναμε όλοι ήξεραν ότι θα είχαμε αλλαγές και εξελίξεις.

Κανείς δεν θα κερδίζει στο Αλεξάνδρειο χωρίς να ιδρώνει, όπως έγινε στα τελευταία δύο παιχνίδια. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις και να μην ιδρώνεις, να μην προσπαθείς. Έγινε κατανοητό απ' όλους αυτό που τους είπαμε σαν διοίκηση".

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου του Άρη και την συνάντηση που είχε χθες με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο τόνισε: "Είναι κάποιες συναντήσεις που θα κάνω με τους τοπικούς φορείς και τους μεταφέρω τις σκέψεις μου με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η προσπάθεια θα ξεκινήσει επίσημα την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και τους θέλω δίπλα μου. Ο Δήμαρχος της πόλης στηρίζει την προσπάθεια και είναι δίπλα μας, ενώ περιμένω το ίδιο και από τον Νομάρχη.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα γήπεδο, ένα.. στολίδι για να μπορέσουμε να εναρμονιστούμε με τις ευρωπαϊκές ομάδες. Η περιοχή που θέλουμε να γίνει το γήπεδο του Άρη είναι ανατολικά και στην Πυλαία. Μιλάμε για 40 στρέμματα, να γίνει ένα γήπεδο με όλες τις προδιαγραφές, με χωρητικότητα τουλάχιστον 8.000 θέσεις".

Τέλος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης για το θέμα του σλοβάκικου διαβατηρίου του Τζερεμάια Μάσεϊ αποκάλυψε πως: "Το θέμα με το διαβατήριο του Μάσει έχει τελειώσει οριστικά. Το μόνο που απομένει είναι να πάει στην Σλοβακία ο Αμερικανός παίκτης για να το παραλάβει και να μπορέσει να παίξει ως κοινοτικός. Περιμένουμε το τηλεφώνημα για να ταξιδέψει ο Μάσει και να τελειώσει το θέμα. Έτσι θα μπορέσει ο Τέρι να παίξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ