EUROLEAGUE

Χέρμπερτ: "Μεγάλη η στήριξη της διοίκησης"

Χέρμπερτ: "Μεγάλη η στήριξη της διοίκησης"
Χέρμπερτ

Το εγκώμιο της προσεχούς αντιπάλου του Άρη στην Ευρωλίγκα, Έφες Πίλσεν, έπλεξε ο Γκόρντον Χέρμπερτ

Ο Καναδός κόουτς, αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική νίκη επί του Αμαρουσίου, ενώ ευχαρίστησε τόσο τη διοίκηση όσο και τον κόσμο για τη στήριξη στις δύσκολες στιγμές.
" Ανυπομονούμε για το παιχνίδι γιατί σε αυτό της περασμένης εβδομάδας, εναντίον της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, δεν είχαμε καλή απόδοση, σε αντίθεση με τον αγώνα εναντίον του Αμαρουσίου, στον οποίο παίξαμε καλά. Σε αυτή την εμφάνιση θέλουμε να βασιστούμε ενόψει του ματς της Τετάρτης. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη της Κυριακής, στους φιλάθλους μας, αλλά και στη διοίκηση που μας στηρίζει συνεχώς. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εναντίον των Τούρκων".

Στη συνέχεια, ο Καναδός κόουτς, απάντησε σε ερώτηση σχετική με τη νίκη του Άρη επί της Έφες, στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων του Τορίνο, το 1993: " Δεν το γνώριζα. Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα, ίσως την καλύτερη του ομίλου μας. Αυτό φάνηκε και στη νίκη επί της Ουνικάχα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, είναι φίλος μου και έχει "δέσει" την ομάδα του. Είναι μία ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, με πλουραλισμό και βάθος στον πάγκο της. Αυτό που με απασχολεί κυρίως, είναι η δική μας απόδοση. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι μέσα στο παρκέ".

Αναφερόμενος στη συμπαράσταση που είχε από τη διοίκηση, τόνισε: " Η στήριξη που είχα από τον πρόεδρο, την ομάδα και τον διευθύνοντα σύμβουλο ήταν πολύ μεγάλη, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Γνωρίσαμε κάποιες σκληρές ήττες και σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, αλλά όταν συμβαίνει ανακαλύπτεις με τι ανθρώπους έχεις να κάνεις. Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια για την θέση που έχω αν και δεν μπορείς να επαναπαύεσαι. Ως προπονητής του Άρη θέλω να παράγουμε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο παρκέ, κάτι το οποίο κάναμε χθες".

Ράιτ: " Βρίσκω τον ρυθμό μου"
Ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη, στο ματς με το Μαρούσι, Μπρέισι Ράιτ, τόνισε ότι αισθάνεται πλέον καλύτερα, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει ανέβει και πάλι η ψυχολογία των παικτών.

" Έχω αρχίσει να βρίσκω την αυτοπεποίθησή μου και το ρυθμό μου. Αυτό φάνηκε στους δυο τελευταίους αγώνες. Έτσι θέλω να συνεχίσω και στα επόμενα παιχνίδια. Στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις φαινόμασταν εγκλωβισμένοι από τους ίδιους μας τους εαυτούς, ενώ γνωρίσαμε και δυο σκληρές ήττες μέσα στην έδρα μας. Η νίκη επί του Αμαρουσίου μας έχει τονώσει την ψυχολογία και μας βοηθάει πολύ ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με την Εφές Πίλσεν".

Ηλιάδης: " Επήλθε η ηρεμία"
Στην ευεργετική νίκη επί του Αμαρουσίου, αλλά και την Έφες Πίλσεν, την οποία χαρακτήρισε ομάδα με μεγάλη δύναμη τόσο μέσα όσο και έξω από τη ρακέτα, αναφέρθηκε ο Σάββας Ηλιάδης.

" Είναι αλήθεια ότι είχαμε δύσκολη εβδομάδα. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, κερδίσαμε το Μαρούσι και ηρεμήσαμε κάπως. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε από 'δω και πέρα, είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις προπονήσεις. Δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε, πήραμε όμως, τη νίκη στο Μαρούσι και ελπίζω με την Έφες Πίλσεν, να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο".

" Πρόκειται για μία ομάδα με καλούς παίκτες, τόσο στην περιφέρεια, όσο και μέσα στη ρακέτα. Θα κάνουμε το σκάουτινγκ των αντιπάλων και θα είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά πρέπει να πω ότι ο Όμιλός μας είναι, ο πιο αμφίρροπος από όλους".

Αγαδάκος: " Στο πλευρό μας η διοίκηση"
Στην εμπειρία της Έφες Πίλσεν, αλλά και στη στήριξη της διοίκησης στάθηκε ο Λάζαρος Αγαδάκος, που τοποθετήθηκε ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης.

" Μετά τις δύο εκτός προγράμματος ήττες, η διοίκηση μας είπε ότι είναι στο πλευρό μας και αυτό βοήθησε στο να έχουμε ομαδικό πνεύμα εναντίον του Αμαρουσίου. Παρότι δηλαδή κάποιες επιλογές μας δεν ήταν σωστές σε άμυνα κι επίθεση, υπήρχε το ομαδικό πνεύμα και η συγκέντρωση, ώστε να βρεθούν οι λύσεις. Όσον αφορά στην Έφες Πίλσεν, δεν είναι τυχαία ομάδα, αφού συμμετέχει πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα".

Τσαϊρέλης: " Ανυπομονώ να παίξω στην Ευρωλίγκα"
Τέλος, μίλησε και ο νεαρός, Μιχάλης Τσαϊρέλης, που ανυπομονεί να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα: " Είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεσαι μπροστά σε τόσο κόσμο και να σε βλέπει όλη η Ελλάδα. Γι' αυτό δουλεύω ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Σημαίνει κάτι για μένα το γεγονός ότι με χρησιμοποιεί ο προπονητής μου, γιατί με εμπιστεύεται. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκακαι θέλει σκληρή δουλειά. Είναι θέμα καθημερινής δουλειάς και πρόκειται για πολύ όμορφο συναίσθημα ".

Συνάντηση για το νέο γήπεδο
Το πρωί της Τρίτης, ο Θανάσης Τζεβελέκης, θα έχει συνάντηση με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, με θέμα το νέο κλειστό γυμναστήριο του Άρη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, θα ενημερώσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, για τις εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου του και παράλληλα θα ζητήσει την στήριξη και την ολόψυχη συμπαράσταση τόσο του ίδιου, όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου σε αυτόν τον αγώνα που ξεκίνησε, ώστε να χτιστεί το νέο κλειστό.

Επίσης, ο κύριος Τζεβελέκης, αναμένεται να επιδιώξει συνάντηση και με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον ίδιο ακριβώς λόγο.































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ